#gázolás

24.hu 24.hu

Véletlenül négyszer is elgázolt egy kerékpárost a járdán egy autós

A 77 éves amerikai nő többször is ment át a férfin, mire észrevette, hogy mi történt. The post Véletlenül négyszer is elgázolt egy kerékpárost a járdán egy autós first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

12-vel ment a busz, halálra gázolt egy elektromos rollerest

Felfüggesztett fogházbüntetést kért az ügyészség a turistabusz sofőrjére, aki tavaly október 11-én halálra gázolt egy elektromos rollerrel közlekedő férfit Budapesten a Fehérvári úton. A vádirat szeint a busz a külső sávban haladt, ahonnan a Hauszmann Alajos utcába akart kanyarodni, ezért jobbra indexelt. Amikor zöldre váltott a lámpa, elindult, de a külső sávból nem tudott bekanyarodni a busz mérete miatt, úgyhogy balra indexelt, és átment a belső...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lezuhant egy hőlégballonról, aztán elgázoltak egy férfit Izraelben

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. The post Lezuhant egy hőlégballonról, aztán elgázoltak egy férfit Izraelben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Halálra gázoltak egy vétlen járókelőt Zalaegerszegen

Egy parkoló autó előtt állt, amikor elütötték. The post Halálra gázoltak egy vétlen járókelőt Zalaegerszegen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

M. Richárd azt mondta, ha a Jóistent vesztegetné meg, akkor sem vezethetne

M. Richárd július óta tölti a börtönbüntetését a Dózsa György úti balesetben játszott szerepéért, most viszont a Fővárosi Törvényszéken a vesztegetési ügye miatt hallgatták meg, ugyanis a vád szerint a kecskeméti maffiaperből is ismert férfi pénzért akarta visszaszerezni a jogosítványát – írja a 24.M. Richárd vezetői engedélyét 2016 tavaszán vonták be, mert a büntetőpontjai elérték a 18 pontos határt. A vád szerint M. Richárd nem akart részt venni az...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Halálos baleset Pest megyében

Egy 36 éves férfi vesztette életét. The post Halálos baleset Pest megyében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Halálos vonatgázolás történt Békésben

Egy férfi veszítette életét. The post Halálos vonatgázolás történt Békésben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gázolt a vonat Pestszentlőrincnél

Az MTI szerint az elgázolt ember meghalt. The post Gázolt a vonat Pestszentlőrincnél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Halálos gázolás Budakeszin: gyalogátkelőn ütötte el a teherautó a kerékpárost

A baleset a Fő utca és a Kossuth Lajos utca sarkán történt. The post Halálos gázolás Budakeszin: gyalogátkelőn ütötte el a teherautó a kerékpárost first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zebrán gázoltak halálra egy gyalogost Szegeden

A helyszínelés idejére az adott útszakaszt a rendőrség lezárta. The post Zebrán gázoltak halálra egy gyalogost Szegeden first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sofőröket ijesztgetett a Szigetszentmiklóson két autó által halálra gázolt férfi

Gyakran művelt extrém dolgokat az elhunyt 28 éves férfi, The post Sofőröket ijesztgetett a Szigetszentmiklóson két autó által halálra gázolt férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vonatbalesetekben hárman meghaltak Debrecenben

Ugyancsak a debreceni vonalon gázolt is egy vonat. The post Vonatbalesetekben hárman meghaltak Debrecenben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Vádat emeltek az igazgató ellen, mert két éve halálra gázoltak egy nézőt a bordányi motorversenyen

Foglalkoztatás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétségével vádolják a bordányi motorkrosszkupa versenyigazgatóját. 2019 tavaszán egy résztvevő kisodródott a pályáról, és fékezés nélkül halálra gázolt egy nézőt. A versenyzőnek több csigolyája eltörött. A vádirat szerint a motor megfelelő műszaki állapotban volt. Azért vonnák felelősségre a versenyigazgatót, mert a pályabejárás során a pálya minőségét és kialakítását, valamint a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Iránban szándékosan elütöttek két nőt, amiért nem takarták el a hajukat

Az 1979-es iszlám forradalom óta a lányoknak kilencéves koruktól kell fejkendőt és a test körvonalait eltakaró bő ruhát hordaniuk. The post Iránban szándékosan elütöttek két nőt, amiért nem takarták el a hajukat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyolc lovagló gyereknek s egy nőnek hajtott neki autójával a gazda; immár az ügyészséggel kénytelen küzdeni

Repce, Csipke, Sárkány. The post Nyolc lovagló gyereknek s egy nőnek hajtott neki autójával a gazda; immár az ügyészséggel kénytelen küzdeni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gázolt egy tehervonat Ceglédnél

Mindkét vágányon szünetel a közlekedés. The post Gázolt egy tehervonat Ceglédnél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem szegte meg a KRESZ szabályait a szolnoki zebrán elgázolt gyalogos

Elmagyarázta a rendőrség, hogy miben hibázott. The post Nem szegte meg a KRESZ szabályait a szolnoki zebrán elgázolt gyalogos first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

HÉV ütötte el az orosz tehetségkutatóban feltűnt fiatal énekest

Nem hallotta meg, hogy közeledik a szerelvény. The post HÉV ütötte el az orosz tehetségkutatóban feltűnt fiatal énekest first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Öt embert ütöttek el Óbudán

Öt embert ütött el egyetlen autó kedden este az óbudai Monostori úton, írja a Police.hu. A beszámoló szerint a 19 éves lány Opeljével a Nánási út irányából a Szentendrei út felé haladt, amikor letarolta az öt, úttesten sétáló embert. A balesetben négyen sérültek meg, őket a mentők kórházba vitték.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Öt embert gázolt el a 19 éves nő a fővárosban

Négyen megsérültek. The post Öt embert gázolt el a 19 éves nő a fővárosban first appeared on 24.hu.
fel 0 le