#kövér lászló

24.hu 24.hu

Jakab Péter trükkösen ficsúrozott, köpcösökről és bajszosokról is beszélt a parlamentben  

Kövér László ezúttal próbált elnéző lenni. The post Jakab Péter trükkösen ficsúrozott, köpcösökről és bajszosokról is beszélt a parlamentben   first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány az Andrássy úton ment neki Kövér „házmesternek”

Persze csak virtuálisan, youtuberként. The post Gyurcsány az Andrássy úton ment neki Kövér „házmesternek” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kövér László oldalakon át magyarázza, miért kellett 9,6 millióra megbüntetnie Jakab Pétert

A fideszes házelnök benyújtotta határozati javaslatát az ellenzéki képviselő megbüntetéséről. The post Kövér László oldalakon át magyarázza, miért kellett 9,6 millióra megbüntetnie Jakab Pétert first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felismeri, hogy Orbán, Gyurcsány, Kövér vagy Jakab mondta?

Kvízünkből most lemérheti, mennyire tudja beazonosítani politikusainkat az idézeteik alapján. The post Felismeri, hogy Orbán, Gyurcsány, Kövér vagy Jakab mondta? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kövér László: Mindenkit felszólítok, hogy elsősorban a saját családjában kezdje el a kampányt!

Hosszú interjút adott Kövér László házelnök a Katolikus rádió kedd esti műsorának, de csak három gondolatot emelünk ki.1. Kövér a kampányrólSokat kérdezik arról, hogy hogyan nyit a Fidesz a fiatalok felé, de szerinte nem a politikának kell megszólítani a fiatalokat.Kövér szerint az a kormánypárt dolga az, hogy a fiatalabb generációk életesélyeit javítsák, és "azt, hogy azt tudják, hogy melyik politikai párt hozta meg ezeket a döntéseket, nem rajtunk...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kövér László: Az Európai Parlament sunyi merénylet a demokrácia ellen

Csak a Fidesz, csak a kereszténység. The post Kövér László: Az Európai Parlament sunyi merénylet a demokrácia ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ez munkahely – üzente Jakab Péter „léhűtő” fideszes kollégáinak

Szerinte a milliós fizetésükben benne van, hogy végig kell őt hallgatniuk.  The post Ez munkahely – üzente Jakab Péter „léhűtő” fideszes kollégáinak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nap legfontosabb hírei – 2021.06.07.

A pápa nem véletlenül nem találkozik Orbánnal. Jakab Péternek tetszett Kövér László bajusza. Mészáros volt felesége hatalmas vagyontól vált meg. The post A nap legfontosabb hírei - 2021.06.07. first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jakab Péter: Ígérem, több ilyen nem lesz

A Jobbik elnöke szerint nem volt könnyű megtennie azt, amit megtett, de követőiért vállalta. The post Jakab Péter: Ígérem, több ilyen nem lesz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jakab Péter Kövér Lászlónak: Ma nagyon jól néz ki! A bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van

A Parlamentben mondta azt Völner Pál, hogy aki a Fideszben letér a jogszerűség útjáról, azt kivetik magukból.  Gyurcsány Ferenc szerint a Fidesz hideg polgárháborút folytat az ország egyik felével szemben. The post Jakab Péter Kövér Lászlónak: Ma nagyon jól néz ki! A bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Az ország vezetői pontosan tudják, hogyan fordítsanak szembe akár a saját barátaiddal”

Nagy Zsolttal kampányol a TASZ a gyűlöletkeltés ellen. The post „Az ország vezetői pontosan tudják, hogyan fordítsanak szembe akár a saját barátaiddal” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jakab Péter: „Kövér László viselkedése magáról a rendszerről állít ki szegénységi bizonyítványt”

Szerinte pártja a 2022-es választások után csatlakozhat az Európai Néppárthoz. The post Jakab Péter: „Kövér László viselkedése magáról a rendszerről állít ki szegénységi bizonyítványt” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hiába fellebbezett, marad Jakab Péter 9,6 milliós büntetése a ficsúrozás miatt

A Jobbik elnöke szerint színtisztán politikai döntés született ügyében. The post Hiába fellebbezett, marad Jakab Péter 9,6 milliós büntetése a ficsúrozás miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Akkorát lódított Orbán, mint ide Lacháza – parlamenti szócsata járványról, 99 százalékról

Orbán Viktort Orbán Balázs védte, kioktatta a Párbeszéd képviselőjét demokráciáról. The post Akkorát lódított Orbán, mint ide Lacháza – parlamenti szócsata járványról, 99 százalékról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyűlik a pénz Jakab Péternek a rekordbüntetésre

Három nap alatt több mint 3 millió forint érkezett a számlára.   The post Gyűlik a pénz Jakab Péternek a rekordbüntetésre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kövér virágot ígért Szabó Tímeának, ha „képes lesz öt percig csendben maradni, és végighallgatni a választ”

Szabó Tímea nevetett, Tordai Bence tapsolt. The post Kövér virágot ígért Szabó Tímeának, ha „képes lesz öt percig csendben maradni, és végighallgatni a választ” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jakabtól megint elvette a szót Kövér, a jobbikosok otthagyták az ülést

Jakab Kövérnek: Elnök úr, akármit is tesz, soha nem fog tudni elhallgattatni. The post Jakabtól megint elvette a szót Kövér, a jobbikosok otthagyták az ülést first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kövér megint elvette a szót Jakabtól, a Jobbik kivonult az ülésteremből

Jakab Péter, a Jobbik elnöke (és az előválasztáson miniszterelnök-jelöltje) napirend előtt szólalt volna fel a Parlamentben, de minden korábbinál rövidebben beszélgetett, mert Kövér László házelnök megint elvette tőle a szót.Jakab azt idézte Orbántól, hogy „mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”, majd rátért arra, hogy a múlt héten Kövér sokadszor vonta meg tőle a szót a Parlamentben. (Jakab akkor...
fel 0 le
444 444

Jakab Péter 9,6 milliós büntetést kapott, amiért ficsúrnak nevezte Kövér Lászlót

A Jobbik elnöke 9,6 millió forint büntetést kapott Kövér Lászlótól, amiért hétfőn ficsúrnak nevezte a házelnököt és a fideszes képviselőket a parlamentben. Kövér előbb figyelmeztette, hogy a házszabály értelmében tilos sértegetni a képviselőket, majd mivel Jakab Péter azt mondta, hogy róla is lehet ez a véleménye, Kövér megvonta tőle a szót. Ezzel Jakab Péter és Kövér László is rekordot döntött, mert a Jobbik elnöke tavaly az üléstermi...
fel 0 le
444 444

Jakab Péter 9,6 milliós büntetést kapott, amiért ficsúrnak nevezte Kövér Lászlót

A Jobbik elnöke 9,6 millió forint büntetést kapott Kövér Lászlótól, amiért hétfőn ficsúrnak nevezte a házelnököt és a fideszes képviselőket a parlametben. Kövér előbb figyelmeztette, hogy a házszabály értelmében tilos sértegetni a képviselőket, majd mivel Jakab Péter azt mondta, hogy róla is lehet ez a véleménye, Kövér megvonta tőle a szót. Ezzel Jakab Péter és Kövér László is rekordot döntött, mert a Jobbik elnöke tavaly az üléstermi...
fel 0 le