#brit királyi család

24.hu 24.hu

A Politico birtokába jutott a forgatókönyv arról, mi történik, ha meghal II. Erzsébet királynő

Soha korábban nem lehetett ilyen részletességgel olvasni erről. The post A Politico birtokába jutott a forgatókönyv arról, mi történik, ha meghal II. Erzsébet királynő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Károly herceg szerint a zaklatással vádolt András herceg csorbítja a monarchia hírnevét

A walesi herceg már régóta úgy látja, testvére helyzete menthetetlen. The post Károly herceg szerint a zaklatással vádolt András herceg csorbítja a monarchia hírnevét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Aki Amerikáig menekült a brit sajtó elől – 40 lett a sokoldalú Meghan Markle

11 évesen elérte, hogy egy szexista reklám átírja a szlogenjét, és tini kora óta folyamatosan önkénteskedik. De kalligráfusként ő írta Robin Thicke esküvői meghívóját, ahogy könyvkötést is tanított már. Politikai ambíciói is voltak, a színészi pályafutását pedig részben az apjának köszönheti.  The post Aki Amerikáig menekült a brit sajtó elől – 40 lett a sokoldalú Meghan Markle first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Erzsébet királynő még 95 évesen is autót vezet

Néha férje, Fülöp herceg 98 évesen adta vissza a jogosítványát. The post Erzsébet királynő még 95 évesen is autót vezet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy dél-amerikai múzeumé lett Diana hercegné eljegyzési ajándékként kapott autója

Őrületes összeg, még akkor is, ha nem dohányzó tulajdonostól vásárolták. The post Egy dél-amerikai múzeumé lett Diana hercegné eljegyzési ajándékként kapott autója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Károly hercegnek a gyerekei dadusával is viszonya lehetett

Legalábbis a People ezt írja. The post Károly hercegnek a gyerekei dadusával is viszonya lehetett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Erzsébet királynő kés helyett karddal állt neki tortát szeletelni egy eseményen

Nem lacafacázott, holmi konyhai késekkel a királynő nem munkálkodik. The post Erzsébet királynő kés helyett karddal állt neki tortát szeletelni egy eseményen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hogyan értelmezzük a brit királyi palota rasszista vádakra adott válaszát?

A Guardian nyomozása szerint a hatvanas évek végén a Buckingham-palota külön kérte, hogy rájuk ne vonatkozzon egy, a nemi és faji megkülönböztetést visszaszorító törvény. A cikkre adott válaszuk sokaknak kiábrándító lehet, de valójában egyáltalán nem meglepő. The post Hogyan értelmezzük a brit királyi palota rasszista vádakra adott válaszát? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Guardian: színes bőrű ember nem lehetett hivatalnok II. Erzsébet királynő udvarában

Márciusban komoly botrány tört ki, miután Meghan Markle és Harry brit herceg az Oprah Winfrey-nek adott interjújukban rasszizmussal vádolták meg a brit királyi családot. Az afroamerikai Markle elmondása szerint a királyi család tagjai azt mondták neki, hogy káros lenne a családnak, ha első gyermekük, Archie sötét bőrű lenne. A család persze határozottan visszautasította a vádakat, Harry bátyja, Vilmos herceg is kiállt a nyilvánosság elé, és azt mondta,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fülöp herceg emlékbélyeget kap

Élete különböző szakaszaiban ábrázolják a 99 évesen elhunyt herceget. The post Fülöp herceg emlékbélyeget kap first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Birtokháborítókat fogtak András yorki herceg windsori otthonánál

Két londonit találtak a birtokon, a rendőrség szerint senki sem volt veszélyben.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy nő beszökött András herceg birtokára, miután a menyasszonyának hazudta magát

Most pedig egy harmincas pár lopódzott be. The post Egy nő beszökött András herceg birtokára, miután a menyasszonyának hazudta magát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Fülöp herceg haláláig hordta azt a fekete cipőt, amiben 1947-ben elvette Erzsébetet

Szentimentális ember volt egy barátja szerint.
fel 0 le
24.hu 24.hu

John Major: Ideje, hogy Harry és Vilmos kibéküljön

Az egykori miniszterelnök volt Diana halála után a két herceg gondviselője is. The post John Major: Ideje, hogy Harry és Vilmos kibéküljön first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A kazánfűtőként is dolgozó Fülöp herceg narancsosládából került a Buckingham-palotába

Párhetes kórházi tartózkodás után, a Windsori kastélyban péntek reggel 99 éves korában meghalt Fülöp herceg – rá emlékezünk. The post A kazánfűtőként is dolgozó Fülöp herceg narancsosládából került a Buckingham-palotába first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Meghalt Fülöp herceg

Edinburgh hercege és II. Erzsébet királynő férje 99 éves volt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Húsvét a királyi családban: II. Erzsébet nem vadászik tojásra, mégis övéi a legértékesebbek

Utánanéztünk a királyi család húsvéti szokásainak: mi kerül az asztalra a vasárnapi mise után, milyen italt iszik az ünnepekkor a királynő, hogyan változott a tavalyi menetrend a koronavírus miatt. The post Húsvét a királyi családban: II. Erzsébet nem vadászik tojásra, mégis övéi a legértékesebbek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hajdu Steve szerint a brit királyi család „csak dísznek van” Nagy-Britanniában

Szerinte a brit állampolgárok nagyobb részének nem tetszik az alkotmányos monarchia. The post Hajdu Steve szerint a brit királyi család „csak dísznek van” Nagy-Britanniában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Harry herceg és Meghan Markle elismerte: nem volt titkos esküvő

Korábban azt nyilatkozták: három nappal a nagy ceremónia előtt szűk körben tartottak egy titkos esküvőt. The post Harry herceg és Meghan Markle elismerte: nem volt titkos esküvő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Michelle Obama a Meghan-interjúról: A királyi család békéjéért imádkozom

Az egykori first lady nem lepődött meg a hercegné tapasztalatain, de a családi béke híveként reméli, hogy rendeződnek a viszonyok a brit királyi udvarban. The post Michelle Obama a Meghan-interjúról: A királyi család békéjéért imádkozom first appeared on 24.hu.
fel 0 le