#covid

24.hu 24.hu

Egy újranyitó kocsma máris kitiltotta a 21 éven aluliakat

Kevesebb, mint egy hónapja nyitották meg újra az angol pubot, de a vezetői máris megelégelték a Covid-szabályokra fittyet hányó fiatal vendégeket, ezért a 21 év alatti vendégeket minden este elküldik. The post Egy újranyitó kocsma máris kitiltotta a 21 éven aluliakat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem volt maszk a ötéves autista fiún, ezért átszálláskor nem engedtek fel a gépre a családját

Az amerikai família tagjai végül több órát autóztak hazáig. The post Nem volt maszk a ötéves autista fiún, ezért átszálláskor nem engedtek fel a gépre a családját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rejtélyes koronavírus-fertőzött után nyomoznak Sydneyben

Új-Dél-Walesben egy hónap után találtak egy fertőzöttet. Nem tudják hol kaphatta el a betegséget. The post Rejtélyes koronavírus-fertőzött után nyomoznak Sydneyben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Június második felétől jöhet a turisták európai zöldkártyája

Az olasz miniszterelnök mindenkit meginvitált egy olasz nyaralásra. The post Június második felétől jöhet a turisták európai zöldkártyája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Milliókat költött a Covid-alapból egy óriási tintahalszoborra egy japán város

Noto tengerparti kikötőjében állították ki a helyiek körében ételkülönlegességnek számító állatot ábrázoló 13 méteres alkotást. The post Milliókat költött a Covid-alapból egy óriási tintahalszoborra egy japán város first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ingyen sör jár a covid elleni védoltásért cserébe New Jersey-ben

Az állam kormányzója Twitteren jelentette be a programot, amitől azt reméli, növelni fogja az oltási hajlandóságot. The post Ingyen sör jár a covid elleni védoltásért cserébe New Jersey-ben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kásler: Volt kórház, ahol az intenzíven lévők 80 százalékát elveszítették

A miniszter arról is beszélt, közeleg az indiai mutáns Magyarország felé, de a mostani járvány lecsengőben van. The post Kásler: Volt kórház, ahol az intenzíven lévők 80 százalékát elveszítették first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Covidnak neveztek el egy kóborkutyát egy texasi menhelyen

Akkora felháborodás lett belőle, hogy azóta már Carl néven szerepel az örökbefogadásra váró eb a menhely honlapján. The post Covidnak neveztek el egy kóborkutyát egy texasi menhelyen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Feketepiaca nyílt az éltető levegőnek!”

Fodor Kata még a járvány berobbanása előtt érkezett Indiába. Delhiben ő is elkapta a koronavírust, így belülről látta, hogyan küzd a járvánnyal az ország. The post „Feketepiaca nyílt az éltető levegőnek!" first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Berlusconi közel egy hónap után hagyhatta el a kórházat

A COVID-19 utóhatásaival küzd. The post Berlusconi közel egy hónap után hagyhatta el a kórházat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Depressziós vagyok, ha nem tudok szagolni

Lipovszky Csenge Magyarország egyedüli hivatásos illateszétája és Molitorisz Ádám parfümőr mesélnek az illatok iránti szenvedélyükről, és arról is, milyen mentális következményei lehetnek, ha valaki elveszíti a szaglását. De hogy kerül a képbe fokföldi szirtiborz ötvenezer éves megkövült fekáliája? The post Depressziós vagyok, ha nem tudok szagolni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

„Összeomlok már az idegtől” - nem jutott mindenkinek Pfizer a Honvéd kórháznál

A Pfizerre váró sorban sokan voltak elégedetlenek az oltásügyi intézkedések kommunikációjával.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Schobert Norbi élőzte, ahogy beoltották: Igyekeztem, hogy ezt megússzam

Rubint Rékával nem voltak oltáspártiak. The post Schobert Norbi élőzte, ahogy beoltották: Igyekeztem, hogy ezt megússzam first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Öt hónapja nem vetítettünk egy kockát sem, most már nagyon szeretnénk” – így készülnek a mozik a hirtelen jött nyitásra

Filmekből nincs hiány, munkaerőből viszont igen, sok helyen váratlanul jött a nyitás híre. Nagy és kicsi mozikat is megkérdeztünk, amelyek – változó gyorsasággal ugyan, de – igyekeznek mielőbb kinyitni. The post „Öt hónapja nem vetítettünk egy kockát sem, most már nagyon szeretnénk” – így készülnek a mozik a hirtelen jött nyitásra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már Észak-Olaszországba is elért az indiai Covid-variáns

Miközben a mutációk miatt van némi aggodalom, az olaszok is végre kiülhettek az ismét kinyílt éttermi-kocsmai teraszokra. The post Már Észak-Olaszországba is elért az indiai Covid-variáns first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az orvosok addig nem műtöttek meg, míg be nem hugyozom, vagy le nem bénulok

Ez az első rap szám, ami egy gericsérv műtétről szól The post Az orvosok addig nem műtöttek meg, míg be nem hugyozom, vagy le nem bénulok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Adatvédelmileg belefér, ha be kell mutatni a védettségi igazolványt

Péterfalvi Attila NAIH-elnök elmondta, mennyire aggályos a védettségi kártya mutogatása. The post Adatvédelmileg belefér, ha be kell mutatni a védettségi igazolványt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Beperli az EU az AstraZenecát a késlekedés miatt

Rejtély az Európai Unió szerint, a brit-svéd cég miért nem szállította le időben a megfelelő mennyiségű Covid elleni vakcinát. The post Beperli az EU az AstraZenecát a késlekedés miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tombol a járvány Indiában

Többen meghaltak, mert elfogyott az oxigén. The post Tombol a járvány Indiában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lehet, hogy épp a járvány lehel lelket a földön fekvő, megrugdosott Oscar-gálába

Eleve évek óta küzd hiába a csökkenő nézettség és a sorozatos botrányok ellen az Oscar, az idén mindezt a világjárvány tetézi, de a nyomás még jót is tehet a gálának. Mi várható a 93. Oscar-díjátadón? The post Lehet, hogy épp a járvány lehel lelket a földön fekvő, megrugdosott Oscar-gálába first appeared on 24.hu.
fel 0 le