#koronavírus

24.hu 24.hu

Csehországban egy 8 éves kislány a járvány legfiatalabb áldozata

A cseheknél már több mint 21 ezren haltak bele a koronavírusba. The post Csehországban egy 8 éves kislány a járvány legfiatalabb áldozata first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

100 éves férfit oltottak be Mezősason

Fejes Lajos megkapta a második adagját is.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hétfőtől tömegesen oltják az oktatásban dolgozókat Szlovéniában

A középiskolások is visszatérhetnek az intézményekbe. The post Hétfőtől tömegesen oltják az oktatásban dolgozókat Szlovéniában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony Gergely egyetért a szigorítással

A főpolgármester szerint a kormány meghozta az egyedüli helyes döntést a lezárással kapcsolatban. The post Karácsony Gergely egyetért a szigorítással first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mostantól a 65 év felettieket is oltják az AstraZeneca vakcinájával Németországban

Eddig időseket nem oltottak ezzel a v The post Mostantól a 65 év felettieket is oltják az AstraZeneca vakcinájával Németországban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Szlovéniában megkezdik az iskolai és óvodai dolgozók tömeges oltását

Horvátország pedig Szputnyik V-t rendel.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Többféle bolt nyitva maradását kéri az OKSZ

A kereskedelmi szövetség egyébként elégedett a szigorúbb intézkedésekkel. The post Többféle bolt nyitva maradását kéri az OKSZ first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Nem nő a súlyos lefolyású Covid-19 kockázata az asztmától

A Stanford Egyetem kutatóinak tanulmánya szerint az allergiás asztmások kb. feleakkora valószínűséggel kerültek kórházba, mint más típusú asztmával küzdők.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bezárva a homályba – Magyarország egy éve a világjárványban

Éppen egy éve jelentette be Orbán Viktor, hogy két koronavírusos beteget találtak Magyarországon. Míg tavasszal a gyors intézkedések után két hónapig tartottak a lezárások, és ezernél kevesebben haltak meg, addig ősszel a kormány eltérő stratégiája legalább négy hónapnyi szigorhoz és máig 15 ezer halotthoz vezetett. Az egyéves évfordulón pedig az is kiderült, hogy a következő két hétben minden korábbinál szigorúbb korlátozások várnak ránk. Így éltünk a járvány első évében. The post Bezárva a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nőnapon kell bezárniuk, pánikban a virágárusok

Március 8. az év legforgalmasabb napja a virágárusoknál, de jelen állás szerint idén nem nyithatnak ki aznap, pedig az árut már megrendelték. The post Nőnapon kell bezárniuk, pánikban a virágárusok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezt érdemes tudni az FFP2-es maszkokról

Ausztriában egy ideje már kötelező az FFP2-es maszkok használata. The post Ezt érdemes tudni az FFP2-es maszkokról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Müller Cecília: most helyzet van, a bejelentett szigorítások szükségesek

Cikkünk frissül. Délelőtt Gulyás Gergely bejelentette a következő hetekre vonatkozó új szigorításokat. Április 7-ig bezárnak az óvodák, az iskolák, The post Müller Cecília: most helyzet van, a bejelentett szigorítások szükségesek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Európai Gyógyszerügynökség megkezdte a felmérést, hogy a Szputnyik V megfelel-e az EU szabványainak

A tájékoztatás szerint a folyamatos vizsgálati eljárás megindításáról a vakcina felnőtteken elvégzett laboratóriumi és klinikai vizsgálati eredményeinek alapján döntöttek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az Európai Gyógyszerügynökség elkezdte vizsgálni a Szputnyikot

Az oroszok 50 millió adag oltóanyagot szállítanának az EU-ba az engedélyeztetés után. The post Az Európai Gyógyszerügynökség elkezdte vizsgálni a Szputnyikot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Heteket vesztegetett el a kormány a szigorítások bevezetésénél

Pontosan lehetett látni, hogy itt van a harmadik hullám, mégsem történt semmi. Közben meredeken emelkedett a kórházban és a lélegeztetőn lévők száma, és egyre csak nő az áldozatok száma is.
fel 0 le
444 444

Bezárnak az óvodák és iskolák, két hétre bezár szinte minden üzlet is

Hétfőtől két hétig a legtöbb üzletnek és szolgáltatásnak be kell zárnia.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két hétre lezár az ország

Cikkünk frissül. Az óvodákat és az általános iskolákat április 7-ig bezárjuk. – jelentette be Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető The post Két hétre lezár az ország first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Biden: Neander-völgyi gondolkodás rögtön eldobni a maszkot, ha kicsit jobb a helyzet

Az USA elnöke keményen beszólt két állam kormányzójának. The post Biden: Neander-völgyi gondolkodás rögtön eldobni a maszkot, ha kicsit jobb a helyzet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Áprilisban indul újra a New York-i kulturális élet

Korlátozásokkal nyithatnak a koncerttermek, klubok és a színházak egy része. The post Áprilisban indul újra a New York-i kulturális élet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kína kötelezővé teszi az anális covidtesztet minden külföldről érkező számára

Kínába utazna? Ez vár Önre.
fel 0 le