#diák

24.hu 24.hu

Öngyilkos lett a 16 éves szabolcsi fiú, akit bántottak az osztálytársai

Az anyának feltűnt, hogy valami nyomasztja a fiút, aki korábban az osztályfőnökének is panaszkodott. The post Öngyilkos lett a 16 éves szabolcsi fiú, akit bántottak az osztálytársai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Nem értékelte az iskolaigazgató, hogy a diákja kijavította Putyint.

Az országos tanévnyitó alkalmából Vlagyimir Putyin a távol-keleti Vlagyivosztokba utazott, ott találkozott olyan gyerekekkel, akik különböző országos tanulmányi versenyeket nyertek meg az elmúlt évben. A tévék is közvetítették az eseményt, ahol a diákok kérdezhettek is az elnöktől. Az egyik Vorkutából érkezett fiú kérdésére Putyin történelmi fejtegetésbe kezdett Nagy Péterről és annak háborúiról. „I. Péter okozta a hétéves háborút? Miért harcolt a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Reagált a faképnél hagyott SZFE: egy önképző kör elédesgeti a diákjainkat

Tegnap több mint negyvenen jelentették be, hogy távoznak. Erre jött az SZFE mai közleménye. The post Reagált a faképnél hagyott SZFE: egy önképző kör elédesgeti a diákjainkat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pert nyert az iskola: továbbra is nevelhetnek elektrosokkal

A hivatal megtiltotta az intézménynek a sokkterápiát, de a bíróság másképp döntött. The post Pert nyert az iskola: továbbra is nevelhetnek elektrosokkal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Annyira nehéz mozgássérültként egyetemen tanulni, hogy sokan inkább nem is jelentkeznek

Papíron minden adott, hogy a mozgássérültek úgy tanulhassanak egyetemen, mint bárki más, de a valóságban ez nagyon nem érvényesül. A törvény ugyan garantálja az akadálymentesítést, ám a legtöbb helyen még mindig azzal szembesülnek a kerekesszékesek, hogy nem tudnak eljutni a tantermekbe, könyvtárakba, ebédlőkbe, klubokba, rendezvényhelyszínekre. Mégsem tudni arról, hogy milyen ütemben, hogyan akarna javítani ezen az állam.Az egyetemek többé-kevésbé...
fel 0 le
444 444

Több mint 100 diákot raboltak el egy nigériai iskolából

Ismét diákokat raboltak el ismeretlen fegyveresek, feltehetően váltságdíj reményében egy korániskolából Nigéria Niger államában, az ország északi részén. December óta hasonló több mint 700 gyereket raboltak el hasonló módon. A nigeri állami rendőrség szóvivője szerint a támadók motorral érkeztek, lőni kezdtek, majd magukkal vitték a gyerekeket. Legalább egy ember meghalt, egy másik pedig súlyosan megsérült.„Magam láttam 20-25 állig felfegyverzett...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eltűntették az összes lány dekoltázsát egy floridai középiskola évkönyvéből

Az érintett lányok szerint jóval többről van szó, mint egy évkönyvről. The post Eltűntették az összes lány dekoltázsát egy floridai középiskola évkönyvéből first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Érettségiző diák: sokan fertőzötten mehettek vizsgázni, mások tőlük kapták el

Tesztelni pedig sokan azért nem mentek el, nehogy évet kelljen halasztaniuk. The post Érettségiző diák: sokan fertőzötten mehettek vizsgázni, mások tőlük kapták el first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Maruzsa a 16-18 éveseknek: No vakcina, no party!

A köznevelésért felelős államtitkár így próbálta ösztönözni a diákokat, hogy oltassák be magukat.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az angol írásbelikkel kezdődnek az idegen nyelvi érettségik

Közel 70 ezer diáknak kell idén vizsgáznia. The post Az angol írásbelikkel kezdődnek az idegen nyelvi érettségik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Letartóztatták a 21 éves tanárt aki az autójában szexelt 15 éves diákjával

Az ohiói tanárnő spanyol nyelvet tanított egy katolikus iskolában. The post Letartóztatták a 21 éves tanárt aki az autójában szexelt 15 éves diákjával first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Minisztérium: ahol kevés diák lesz, ott elrendelhető a szünet

Otthon lehet maradni. The post Minisztérium: ahol kevés diák lesz, ott elrendelhető a szünet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Diákújságírókat vett őrizetbe a rendőrség Oroszországban

A vád szerint kiskorúakat buzdítottak kormányellenes tüntetésekre. The post Diákújságírókat vett őrizetbe a rendőrség Oroszországban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Tudták, mit csinál a nőkkel, de félrenéztek. Nekem ütnöm kellett, hogy elengedjen”

Januárban még csak annyit tudtunk, hogy folyt egy etikai vizsgálat Bálint Péterrel, a Debreceni Egyetem korábbi, államilag kitüntetett dékánjával szemben, és az elmarasztalta az írót. Cikkünk után azonban többen jelentkeztek, és megrázó történeteket meséltek. The post „Tudták, mit csinál a nőkkel, de félrenéztek. Nekem ütnöm kellett, hogy elengedjen” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Letartóztattak egy 12 éves kislányt, mert sokkolókat adott el az iskolatársainak

A neten vásárolta őket, hogy aztán az iskolában adjon túl rajtuk. The post Letartóztattak egy 12 éves kislányt, mert sokkolókat adott el az iskolatársainak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy dél-afrikai rendőr elrabolt egy vegyészhallgatót és drogfőzésre kényszerítette

Az elkövetőket 16 éves börtönbüntetésre ítélték. The post Egy dél-afrikai rendőr elrabolt egy vegyészhallgatót és drogfőzésre kényszerítette first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Főiskolai vezetők fenyegettek meg egy 18 éves orosz diákot, amiért elment az egyik Navalnij-tüntetésre

Az iskolában a tanulmányi osztály vezetőjével beszélt, aki olyanokat kérdezgetett tőle, hogy „bajba akar-e keveredni”, majd közölte vele, hogy itt biztosan nem fog lediplomázni.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megszólalt az Ódry Színpad névadójának jogörököse: kapják meg dédapám mellszobrát az SZFE diákjai

Fischer Gábor szerint a mostani támadás és az 1930-as évek szélsőjobbja között jelentős a hasonlóság. The post Megszólalt az Ódry Színpad névadójának jogörököse: kapják meg dédapám mellszobrát az SZFE diákjai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megszúrt nyolcadikos diák: Egész szünetben mellettem ment, láttam, hogy valamire készül

A késelő nem kért bocsánatot osztálytársától.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Huszonegy év után adta vissza a tanár az elkobzott tamagocsit

Emlékszik még valaki a digitális háziállatokra?
fel 0 le