#filéző

24.hu 24.hu

Kis csúszással, de végre itt az idei Michelin-kalauz!

A budapesti éttermek közül mindegyik megtartotta a csillagát.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyors és egészséges – tészta formájú zöldségek (x)

Nem jellemző napjainkban, hogy kézzel, otthon készítjük magunknak a tésztát, pedig nem egy hatalmas ördöngösség. A klasszikus változatokhoz bőven elég a tojás és a liszt elegye, amit kedvünkre formázhatunk. Természetesen, ahogyan más tésztaféléknek, így itt is végtelen féle-fajta van. Különböző adalékanyagokkal, fűszerekkel, állagjavítókkal tudjuk befolyásolni azt, hogy milyen legyen a végtermék. Korábban a formákról írtunk, most az alapanyagokat fogjuk górcső alá venni.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tonkababos erdei velős és angolkrémes is versenyzik az ország cukormentes tortája címért

Öten jutottak a Magyarország cukormentes tortája verseny döntőjébe.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Koronavírus: Robotpincér segíti a távolságtartást egy dél-koreai kávézóban

Megkönnyíti a vendégek számára a távolságtartási előírások betartását.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rasszista kommentje után vették el a séftől a Michelin-csillagát

A sztárszakács a kínaiakat nem látta volna szívesen.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Autós termelői piac nyílik a koronavírus-járvány alatt

Jön a piacozás új korszaka.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szakácskönyvet adnak ki a Jóbarátok összes legendás fogásából

Nemcsak reunion lesz, de végigfőzhetjük az egész sorozatot is.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiderült: így főz a magyar a karanténban

Közel két hete felmérést indítottunk oldalunkon, amiben a vírushelyzet miatt kialakult otthonmaradásban való főzési szokásokat szerettük volna behatóbban megismerni. 4 575 válasz érkezett, ebből pedig most lássuk, hogyan főztök ti, karanténban!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az állás nélkül maradt vendéglátósokat egy Michelin-csillagos étterem is segíti

A koronavírus-járvány miatt munkanélküli éttermesek jelentkezhetnek a tányérokért.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bezár a Funky Pho

A forgalomkiesés és a változatlan bérleti díj mellett nem bírják tovább üzemeltetni a helyet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Sorsot húzunk, ki mehet ki az első vendéghez” – így nyitnak újra a vidéki éttermek

Hétfőtől kinyithattak a vidéki éttermek, amelyek egyelőre nem tudják, mi vár rájuk. Akad, aki erős szezonra számít, mások nem ilyen optimisták . Kérdés az is, hogy fővárosi vendégek nélkül hogyan működnek majd a menő balatoni helyek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eladó a retró étkezde, a Kádár a hetedik kerületben

A nosztalgiamenza 67 éve áll Belső-Erzsébetvárosban.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zing: Nincs olyan ember, aki ne ült volna le a bérbeadójával, hogy egy kis haladékot kérjen

A Zing Burger mára komoly franchise lett, a veszélyhelyzet bejelentésével viszont sokéves hátrányba kerültek, és az is kérdéses, hogyan tudják kihúzni a járvány végéig. A házhoz szállítás az egyetlen reményük.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Gourmet Fesztivál is elmarad a koronavírus miatt

Most már biztos.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A törzsvendégek együtt megmenthetik a kedvenc éttermüket

Az éttermek nem alamizsnát kérnek, hanem azt, hogy aki teheti, segítsen a bajba jutott vendéglátósoknak. Most egy honlapon gyűltek össze a támogatható helyek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tegye fel a kezét, aki nem főz a karantén alatt!

Kovászolunk, gyúrunk, dagasztunk, menüt tervezünk, befőzünk, és ebben már több profi is segít nekünk. Wang mester alapanyagai házhoz jönnek, Szabadfi Szabolccsal süt a fél ország és Wossala Rozinát is érdemes követni.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két etetés és szorongásos sírás között se időm, se kedvem öt helyről rendelgetni

Az elmúlt hetekben rengeteg online rendelős tapasztalat gyűlt össze a 24.hu-nál. Összefoglaltuk, hogy szerintünk hol érdemes vásárolni, és hol kaphatunk viszonylag gyorsan friss zöldséget-gyümölcsöt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Láttuk, mi van az olasz barátokkal, úgyhogy én mindenki előtt pánikoltam be

A koronavírus-járvány alatt is folytatjuk a gasztrós podcastünket: az Igen nápolyi pizzázó tulajdonosával, Vidó Nórival beszélgettünk, őket hogyan érinti a veszélyhelyzet, és hogy sikerült összehozniuk Budapest legdrágább raktárát tele olasz alapanyagokkal.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vásárlás a koronavírus alatt: lehet spórolni a karanténban?

Körbekérdeztük a kollégákat és ismerősöket, hogy mennyi pénzük marad a hónap végén, hogyan változtak a vásárlási szokásaik, és milyen extrákra költenek, amit eddig soha nem rendeltek online.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Koronavírus: A klasszikus vendéglátás megszűnt, jelenleg etetés folyik

Többek között az Igen pizzériát, a Babkát és a Digót kérdeztük, hogy bírják a járvány okozta visszaesést, és vajon megmentheti-e a vendéglátást a házhoz szállítás. 
fel 0 le