#filéző

24.hu 24.hu

Jamie Oliver mélyrepülése nem most kezdődött

A brit éttermei kerültek a csőd szélére, de Budapesten még ki tud lógni a sorból, ahogy a receptjei is.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A tiltás ellenére a Nagycsarnok megtartja a saját rendezvényeit

A fővárosi piacigazgatóság Portugál napokat szervez a Fővám térre, szerintük ez nem tartozik a nem engedélyezett programok közé.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bamba is, Marha is, de a világ egyik legjobbja a magyar burger

Magyar hambi a világ burgertérképén, yeehaw!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csokoládéval is jobbá lehet tenni a világot

A Nosalty új sorozata az autista fiatalokat foglalkoztató KockaCsoki csokimanufaktúráról szól.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vegán iskolai menza nyílt Berlinben

Berlinben ez az első vegán, diákok számára nyílt iskolai menza.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Van az a piac, amiért megéri Budára menni

A pesti oldal után a legnépszerűbb budai piacokat jártuk be húsvét előtt, hogy tényleg jogos-e, ha lesznobozzuk a Fény utcát vagy tényleg olyan klassz-e a Fehérvári út.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A virágot enni kell, a levéltől meg zsibbadni jó

A mikrozöldeket és az ehető virágokat imádják a fine dining éttermek az egyszerűen extra tulajdonságaik miatt. Elmentünk Nagy Brigittához, akinek majdnem az összes magyar Michelin-csillaghoz köze van.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Olyan csodás piacaink vannak, csak ne zárnának be annyira korán

Bejártuk a legnagyobb pesti piacokat, hogy össze tudjuk hasonlítani, melyiket miért szeretjük, és min lehetne javítani. Turista és magyar szemmel piacoztunk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sosem volt még a főzés ennyire egyszerű és imádnivaló

Jó ideje Samin Nosrat a legnagyobb öröm a szakácskönyvek és főzős műsorok világában. A séf életútja legalább olyan izgalmas, mint a módszere. Ja, és rosszul sóztunk. Eddig.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két új magyar étterem is kapott Michelin-csillagot

A Stand és a Babel is örülhet, és ezzel hatra nőtt a magyar Michelin-csillagos éttermek száma.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Omladozó tortákkal és Ábel Anitával indult az Ide süss!

A brit Sütimester hazai változata ugyanolyan kedves, mint tavaly, a szétfolyó sütikkel együtt kell ezt szeretni.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A vietnamiaknak is van töltött káposztájuk, csak a káposztát hagyták ki belőle

A Nosalty egy új videós sorozatot indított, amiben Magyarországon élő külföldiek főznek nekünk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újranyitott a pesti szuperpékség

Illetve csak félig, de annak is örülhetünk, hogy az Alma Nomad Bakery hétvégente vár mindenkit.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Margit körút eleje példa lehet a pesti Nagykörútnak

Hirtelen több kihagyhatatlan hely is nyílt a budai körúton Huszár Krisztián ázsiai gulyásával az élen. A pesti neon félhet, lehet, hogy ő következik.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bárcsak minden húsleves három óráig tartana

Elég csak a 9-es buszra felszállni, hogy megtaláljuk Budapest legjobb ázsiai éttermeit. Most egy hot pot helyet fedeztünk fel, ahol órákon át halászhatjuk ki a legkülönlegesebb egzotikus izéket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Széll Tamáséké lett az év legjobb étterme

A Stand tarolt a Dining Guide díjátadóján, de elismerték Sárközi Ákost is, illetve összeállt a legjobb tizenkét magyar étterem listája.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két magyar étterem is Európa legjobb hamburgerezői között szerepel

Egy magyar hamburgerező is benne van Európa top 5 helyében.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Dánia nyerte a Bocuse d’Or fődíját

A magyar csapat a 12. lett.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nézze meg a Bocuse d’Or magyar csapata által készített ételkülönlegességeket

Ma kezdődött a Lyonban megrendezett Bocuse d'Or világdöntője, melyen Magyarország negyedszer vesz részt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fine diningot úgy is lehet imádni, hogy nem tudjuk megfizetni

A fine dining a luxussal egyenlő, vagy miről szól pontosan a csúcsgasztronómia? Gerendai Károlyt és Hlatky-Schlichter Hubertet kérdeztük, hogy segítsenek definiálni végre a Michelin világát.
fel 0 le