#filéző

24.hu 24.hu

Omladozó tortákkal és Ábel Anitával indult az Ide süss!

A brit Sütimester hazai változata ugyanolyan kedves, mint tavaly, a szétfolyó sütikkel együtt kell ezt szeretni.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A vietnamiaknak is van töltött káposztájuk, csak a káposztát hagyták ki belőle

A Nosalty egy új videós sorozatot indított, amiben Magyarországon élő külföldiek főznek nekünk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újranyitott a pesti szuperpékség

Illetve csak félig, de annak is örülhetünk, hogy az Alma Nomad Bakery hétvégente vár mindenkit.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Margit körút eleje példa lehet a pesti Nagykörútnak

Hirtelen több kihagyhatatlan hely is nyílt a budai körúton Huszár Krisztián ázsiai gulyásával az élen. A pesti neon félhet, lehet, hogy ő következik.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bárcsak minden húsleves három óráig tartana

Elég csak a 9-es buszra felszállni, hogy megtaláljuk Budapest legjobb ázsiai éttermeit. Most egy hot pot helyet fedeztünk fel, ahol órákon át halászhatjuk ki a legkülönlegesebb egzotikus izéket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Széll Tamáséké lett az év legjobb étterme

A Stand tarolt a Dining Guide díjátadóján, de elismerték Sárközi Ákost is, illetve összeállt a legjobb tizenkét magyar étterem listája.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két magyar étterem is Európa legjobb hamburgerezői között szerepel

Egy magyar hamburgerező is benne van Európa top 5 helyében.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Dánia nyerte a Bocuse d’Or fődíját

A magyar csapat a 12. lett.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nézze meg a Bocuse d’Or magyar csapata által készített ételkülönlegességeket

Ma kezdődött a Lyonban megrendezett Bocuse d'Or világdöntője, melyen Magyarország negyedszer vesz részt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fine diningot úgy is lehet imádni, hogy nem tudjuk megfizetni

A fine dining a luxussal egyenlő, vagy miről szól pontosan a csúcsgasztronómia? Gerendai Károlyt és Hlatky-Schlichter Hubertet kérdeztük, hogy segítsenek definiálni végre a Michelin világát.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha már Magyarországon élünk, igenis mutassuk meg a saját ételeinket

A Konyhafőnökből is ismerős és Michelin-csillagos Sárközi Ákossal beszélgettünk az üzemi konyhán eltöltött kezdetekről, a magyar alapanyagok és a belsőségek szeretetéről, és arról, hogy miért nyitottak egy új helyet a Borkonyha mellett.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Undorító dolgokat takarít a kukásutók után az étterem

Az étterem szerint bűzös szemétlé és a veszélyes üvegcserepek folyamatosan ömlenek a gyűjtőautókból.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így jutott el a Gundel az utolsó fillértől a Miniszterelnökségig

A Miniszterelnökség somlóija megosztotta a közvéleményt, de ennek a Gundelnek nem sok köze van az eredetihez, ami két világháborút is túlélt a Városligetben. Gundel Jánostól Orbán Viktorig jutottunk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bezár az egyik legjobb siófoki cukrászda, mert túl sok a vendég

A Petőfi sétányon található, rendkívül népszerű Villa Gréta cukrászda három év után zár be, a helyén tavasztól kávézó működik majd.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bezár Budapest egyik legjobb péksége

Pedig hatalmas volt az érdeklődés az Alma Nomad Bakeryre.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fekete ételek őrülete már hozzánk is elért

És jó az nekünk? A Black Food fesztiválon megkóstoltuk, hogy mi az, ami feketén hozhat egy kis színt a konyhába, és mit hagyjunk nyugodtan a pulton.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mindegy, hogy kerek vagy szögletes, csak rendes pizza legyen

A rossz pizza is legalább pizza, de azért nem mindegy, hol eszünk. Az Igen lassan újranyit, de van még pár hely, ami sokat tett azért, hogy elfelejtsük végre a rágós rendelt szörnyeket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Még csak most kezdünk ismerkedni a fekete ételekkel, de a Nébih lecsapott rájuk

Megkérdeztük a Black Food Festival szervezőjét, mit szól a Nébih riogatásához, és van-e okunk félni a széntől.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Burger King azt akarja, hogy rémálmaink legyenek a hamburgerüktől

Ezt sugallja a Burger King rémisztő reklámja Amerikában.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyarország már ötven évvel a világ előtt elindította volna a büfékocsi-forradalmat

Egy fecske persze nem csinált nyarat.
fel 0 le