#filéző

24.hu 24.hu

Nincs új Michelin-csillagos étterme Magyarországnak

Egy új Bib Gourmand minősítésű éttermünk azért lett. The post Nincs új Michelin-csillagos étterme Magyarországnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagyon költői vagy kicsit műanyag? Megkóstoltuk az ország tortáit

Erősen megoszlottak a szerkesztőségi vélemények a 2023-as ország tortájáról és cukormentes tortájáról. Spicces füge respektus és Kikelet a 24.hu évi rendes országtorta-tesztjében. The post Nagyon költői vagy kicsit műanyag? Megkóstoltuk az ország tortáit first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Peruban van a világ legjobb étterme

A perui Central nevű étterem végzett első helyen a The World's 50 Best Restaurants ranglistáján, így kiérdemelte a „világ legjobb étterme” címet. The post Peruban van a világ legjobb étterme first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

50 milliós veszteséggel fut a NER egyik kedvenc étterme

A Várkert Bazárban lévő luxusétterem jól megy ugyan, de kiadásai így is veszteségessé teszik. The post 50 milliós veszteséggel fut a NER egyik kedvenc étterme first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bezár a Halkakas halbisztró

Az alapanyagunk körüli bizonytalanság és a gazdasági körülmények kényszerítik őket erre. The post Bezár a Halkakas halbisztró first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Konyhafőnök VIP feszültségével fel lehetne fűteni egy villanyrezsót, és pár versenyzőnek ez jól is jönne

Nem való stresszes nézőknek A Konyhafőnök VIP, az ugyanis úgy fokozza a drámát, mintha emberéletek múlnának a szuvidált nyúlcombon. Azért jól szórakoztunk. The post A Konyhafőnök VIP feszültségével fel lehetne fűteni egy villanyrezsót, és pár versenyzőnek ez jól is jönne first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt Frank Júlia

76 éves volt, és több mint 130 szakácskönyvet írt. The post Meghalt Frank Júlia first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az előttünk álló télnek akár kétszer annyi vendéglátóhely is áldozatául eshet, mint a járványnak

A Filéző podcast vendége Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke volt, akivel arról beszélgettünk, hogy a jó évkezdet után mire számíthatnak a vendéglátósok és a vendégek az előttünk álló időszakban. The post Az előttünk álló télnek akár kétszer annyi vendéglátóhely is áldozatául eshet, mint a járványnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Túl drága az alapanyag, bezár az Édesem tortaműhely

Nem bírja a tempót az áremelkedésekkel. The post Túl drága az alapanyag, bezár az Édesem tortaműhely first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pizza – Öt betű, amitől összegyűlik a nyál az ember szájában

Kelt tészta, szósz – általában paradicsom, esetleg tejfölös alap – és valamilyen feltét, feltétek. De mi is az a pizza és honnan jön? The post Pizza - Öt betű, amitől összegyűlik a nyál az ember szájában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Michelin-csillagot kapott két budapesti étterem

Az Essencia és a Salt is bekerült a kalauz legfrissebb kiadásába. The post Michelin-csillagot kapott két budapesti étterem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A vadászati kiállításra is készült országtorta? Abban mi van, vaddisznózsír?

Szerencsére nem, sőt, a Vadászati és Természeti Világkiállításra készült, gesztenyés-erdei gyümölcsös Nimród lett a szerkesztőség kedvence az ország tortái közül. The post A vadászati kiállításra is készült országtorta? Abban mi van, vaddisznózsír? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Huszonöt éve először marad el a Szegedi Halfesztivál

A koronavírus miatt életben lévő korlátozások miatt a fesztivál nem lehetne olyan, mint lenni szokott. Nem is rendezik meg. The post Huszonöt éve először marad el a Szegedi Halfesztivál first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gasztrohorror: elkészült a sajtosmakaróni-fagyi

Mondjuk, hogy a világ megérett a pusztulásra, vagy azt túlzásnak éreznék? The post Gasztrohorror: elkészült a sajtosmakaróni-fagyi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiderült, a presszót vagy a tejeskávét szeretik-e jobban a magyarok

Kávéfogyasztási felmérés készült. The post Kiderült, a presszót vagy a tejeskávét szeretik-e jobban a magyarok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zsidai Roy: El fog fogyni a budapesti vendéglátás

Az étterem-tulajdonos szerint a nyár még a február-márciusi időszaknál is rosszabban alakulhat a fővárosban. The post Zsidai Roy: El fog fogyni a budapesti vendéglátás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy többfogásos éttermi ebéd árába kerül egyetlen aranyozott palacsinta, de lesz vevő rá

Az arany mint ételekbe-italokba kevert luxusszimbólum új területet hódított meg: egy étterem ehető arannyal dekorált palacsintát dobott piacra, írja a The post Egy többfogásos éttermi ebéd árába kerül egyetlen aranyozott palacsinta, de lesz vevő rá first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Különböző színű tálcákkal különíti el oltott és oltatlan vendégeit egy veszprémi étterem

A kommentelők dühöngenek és sárga csillagos képeket posztolnak. The post Különböző színű tálcákkal különíti el oltott és oltatlan vendégeit egy veszprémi étterem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Se hús, se hal nem lesz mostantól a világ egyik legjobb éttermében

A három Michelin-csillagos Eleven Madison Park ezután húsmentes étlapot kínál. The post Se hús, se hal nem lesz mostantól a világ egyik legjobb éttermében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zsidai Roy: Nem a teraszokon volt tumultus, hanem az utcán

Az étterem-tulajdonos egyik szeme sír, a másik nevet a hétvégi terasznyitás miatt. The post Zsidai Roy: Nem a teraszokon volt tumultus, hanem az utcán first appeared on 24.hu.
fel 0 le