#filéző

24.hu 24.hu

Nemcsak a Trónok harca-társas szakíthat szét barátságokat, hanem egy szívószál is

A július a műanyag nélküli életé. De miről szól igazán ez a kihívás, és mit tegyünk, ha mondjuk éppen a piacon nem hagyják, hogy teljesítsük a feladatot?
fel 0 le
24.hu 24.hu

Segítsen megtalálni Magyarország legjobb gasztrohelyeit!

A Nosalty új, videós sorozatában Magyarország legjobb és legnépszerűbb éttermeit, csárdáit, cukrászdáit és street foodosait keresi.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Addig használjuk még ki a Dunakanyart, amíg ilyen tökéletes

Könnyen elképzelhető, hogy pár éven belül Nagymaros és Zebegény környéke is annyi figyelmet kap mint a Balaton. Csodás helyeket ajánlunk az éledező, de még bőven élhető Dunakanyarban.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Burger King és a KFC egymásnak feszültek a húsmentes burgerek versenyében

A KFC a héten kezdte el árulni a halloumis szendvicsét, úgyhogy összehasonlítottunk, hogy a hatalmas konkurenciában hogy teljesítettek a gyorséttermek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem csak baromi menők, a környezetet is védik a Corona új sörös dobozai

Ha elterjed ez a fajta doboz, nem is leszünk hajlandók többé másból inni.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem a nagy esélyes lett a világ legjobb étterme idén

Francia étterem került az első helyre.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy sima jégkrémmel már nagyon nehéz labdába rúgni

A Magnum nyitott egy csináld magad jégkrémes pultot, és ezen felbuzdulva vettük sorra, milyen extra fagyis helyeket találunk még Budapesten, ami jól jön a hőségben.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Benke László útja a Gundeltől Laci bácsi konyhájáig

A hetven évesen elhunyt tévés mesterszakács jó pár emlékezetes receptet hagyott ránk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rövidesen gombnyomással rendelhetjük a tanyasi csirkét

A magyar Supp.li a lokális termékeket köti össze a legjobb éttermekkel, de nem is olyan sokára mi is otthonról, egy gombnyomással piacozhatunk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha valamit nem érdemes erjeszteni, az a vér

A savanyítás és a befőzés királya, David Zilber tartott előadást Budapesten, hogy kiokosítson minket az ősi módszerről.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Glenn Close-t és Stinget is elérte főzőtudományával a magyar gasztronómus

Glenn Close, Ashton Kutcher és Mila Kunis is jártak Forrai Miklósnál.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kézműves söröző nyílt a Madách téri Castro helyén

Pedig hozzátartozott a környékhez a Castro hangulata, sokak törzshelye volt. Most azonban sörcsapokkal telt meg a helyiség.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zsidai Roy szerint a Jamie Oliver-lánc összeomlása egy folyamat eredménye volt

Zsidai kinti kollégák Whatsapp-üzeneteiből és a Jamie Oliver teljes cégcsoport CEO-ja által küldött e-mailből értesült a hírről kedd délelőtt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jamie Oliver mélyrepülése nem most kezdődött

A brit éttermei kerültek a csőd szélére, de Budapesten még ki tud lógni a sorból, ahogy a receptjei is.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A tiltás ellenére a Nagycsarnok megtartja a saját rendezvényeit

A fővárosi piacigazgatóság Portugál napokat szervez a Fővám térre, szerintük ez nem tartozik a nem engedélyezett programok közé.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bamba is, Marha is, de a világ egyik legjobbja a magyar burger

Magyar hambi a világ burgertérképén, yeehaw!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csokoládéval is jobbá lehet tenni a világot

A Nosalty új sorozata az autista fiatalokat foglalkoztató KockaCsoki csokimanufaktúráról szól.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vegán iskolai menza nyílt Berlinben

Berlinben ez az első vegán, diákok számára nyílt iskolai menza.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Van az a piac, amiért megéri Budára menni

A pesti oldal után a legnépszerűbb budai piacokat jártuk be húsvét előtt, hogy tényleg jogos-e, ha lesznobozzuk a Fény utcát vagy tényleg olyan klassz-e a Fehérvári út.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A virágot enni kell, a levéltől meg zsibbadni jó

A mikrozöldeket és az ehető virágokat imádják a fine dining éttermek az egyszerűen extra tulajdonságaik miatt. Elmentünk Nagy Brigittához, akinek majdnem az összes magyar Michelin-csillaghoz köze van.
fel 0 le