#recept

24.hu 24.hu

Unja a dubaji csokit? Itt egy sokkal durvább édesség

Videón a csirkés tikka masalás csokoládé készítése. The post Unja a dubaji csokit? Itt egy sokkal durvább édesség first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így készül az ízletes kivilekvár: a család kedvence lehet

Ajándéknak sem utolsó. The post Így készül az ízletes kivilekvár: a család kedvence lehet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Igyunk fél decit reggelente ebből az italból, hogy jól induljon a nap

Határozottan nem a pálinkára gondolunk, de még csak nem is a „kommersz” teára vagy kávéra.  The post Igyunk fél decit reggelente ebből az italból, hogy jól induljon a nap first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem látjuk a fától az erdőt – ezért nem fog soha eltűnni a papír

A világ környezetvédelmi és fenntarthatósági okokból igyekszik kiiktatni a papírt a mindennapokból, ám ugyanezen elvek mentén egyre többet is használ belőle. A két folyamat azonban nem oltja ki egymást, a papír sokkal inkább jelen van az életünkben, mint bármikor. The post Nem látjuk a fától az erdőt – ezért nem fog soha eltűnni a papír first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Hangyamérges szendvics, metanolos csoda – vad receptek egy AI-val kísérletező szupermarket alkalmazásában

Ma még nem jó ötlet gépre bízni, hogy dobjon össze valamit abból, amit otthon talál.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mérgek előállítására is megtanít a szupermarketlánc MI-val működő receptajánló alkalmazása

Az új-zélandi bolthálózat eredetileg azért hozta létre az applikációt, hogy a vásárlóiknak segítsen kitalálni, mit főzhetnének a konyhában fellelhető maradékból. The post Mérgek előállítására is megtanít a szupermarketlánc MI-val működő receptajánló alkalmazása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

McDonald’s-édességhack tarol a TikTokon

Csak az próbálja ki, aki nem fél a cukorsokktól. The post McDonald’s-édességhack tarol a TikTokon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A túrós csuszát édesen vagy sósan érdemes elkészíteni?

Megkérdeztük az utca emberét, ki hogy eszi a túrós csuszát, megoszlottak a válaszok. Úgyhogy mi magunk is elkészítettük sós, édes és kevert verzióban, majd megkóstoltattuk a kollégákkal. És amire nem számítottunk, mert ilyet még nem láttunk és nem kóstoltunk, egyik kollégánk chili szósszal eszi. Ilyen a fúziós ázsiai-magyar túrós csusza. The post A túrós csuszát édesen vagy sósan érdemes elkészíteni? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Nyáron jöhet az első vény nélküli fogamzásgátló tabletta - az Egyesült Államokba

Körülbelül 19 millió nő van az országban, aki logisztikai vagy gazdasági okokból nem fér hozzá fogamzásgátláshoz, a döntés javíthat az arányokon.
fel 0 le
24.hu 24.hu

PENNY Okoskonyha kihívás

A karácsony közeledtével egyre aktuálisabb a kérdés: idén milyen ízletes finomságokkal rukkoljunk elő annak érdekében, hogy a család minden tagjának a The post PENNY Okoskonyha kihívás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Temetőkben keres recepteket a tiktokker

A sírokon talált recepteket készíti el. The post Temetőkben keres recepteket a tiktokker first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Öt fűszerből is meg lehet oldani, amit a KFC a csirkéinél 11-ből tesz

Azt mondja egy szakács, ugyanolyan lesz tőle a rántott csirke íze. The post Öt fűszerből is meg lehet oldani, amit a KFC a csirkéinél 11-ből tesz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ismertek engem? Anyukátok biztos

Három fiatal csaj inkább Lázár Chef és Katz Dávid társaságában grillsajtozott, minthogy a Wolfékat hallgassa  a nagyszínpadon – ezt hány sajt mondhatja el magáról? The post Ismertek engem? Anyukátok biztos first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kölyökkutya zsírjával próbálták gyógyítani a közvényt

Egy új projekt keretében középkori orvosi szövegeket gyűjtenek, illetve digitalizálnak. The post Kölyökkutya zsírjával próbálták gyógyítani a közvényt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

12 évesen dollármilliomos lett – egy régi limonádérecept kellett hozzá

A texasi lány még mindig középiskolás, de Amerika-szerte kapható a saját itala. The post 12 évesen dollármilliomos lett – egy régi limonádérecept kellett hozzá first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sörös receptet próbáltunk ki bisztrostílusban

Egyszerű, szezonális, házias ételek – röviden ennyit jelent a bisztrostílus. A bisztronómia a francia lakások alagsori konyháiból alakult ki, és hát, ami gasztró és francia, az már ugye nem lehet rossz. Kárai Dávid gasztroblogger egyik kedvenc receptjét készítettük el vele közösen: sertésszűz spárgával, burgonyapürével és pirított morzsával, megspékelve egy kis búzasörrel. The post Sörös receptet próbáltunk ki bisztrostílusban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lépésről lépésre mutatja be az ukrán ex-miniszterelnök, hogy lehet Molotov-koktélt készíteni

Bocsánat, Bandera-smoothie-t. The post Lépésről lépésre mutatja be az ukrán ex-miniszterelnök, hogy lehet Molotov-koktélt készíteni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Nem tudod, mivel fojtsd le a hat rúd beiglit? Novák Katalin segít!

Napokon belül karácsony, el kéne végre dönteni, hogy több kilónyi beigli után milyen süteményekkel tegyük tönkre magunkat, kéne pár szaloncukor is, de a boltokat már kifosztották, a kimért, kilós szaloncukorból is csak pár angyalkafejes csomagolás maradt a polcok alá dobva. Kétségbe lehetne esni, hogy akkor most mégis mit akasztunk a fára, de teljesen felesleges pánikolni, mert Magyarország családügyi minisztere ilyen esetekben (is) jóságos...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Őrjöngve támadt az orvosra egy kiskőrösi férfi a receptje miatt

Az asszisztenst is megfenyegette a 40 éves férfi. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt kell felelnie. The post Őrjöngve támadt az orvosra egy kiskőrösi férfi a receptje miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Búza, bombák és egy antikommunista tésztaleves sikertörténete

A ramen nem ezeréves japán specialitás. A második világháború után, részben a robbanásszerűen növekvő amerikai gabonatermelésének köszönhetően terjedt el az országban, aztán az élelmiszeripar egyik kiemelkedően környezetszennyező újítása nyomán az egész világon. Egyszerre olcsó tömegtermék és a divatgasztronómia csúcsa.Ez a cikk a MAKRO 3. számában jelent meg, a magazint itt lehet megrendelni.A második világháború végére Japán teljesen padlóra került....
fel 0 le