#tv

24.hu 24.hu

Én mindenkit imádok, így amikor valaki rám kiabál, hogy „menj haza, köcsög”, alig hiszek a fülemnek

Az HBO doku-realityjének második évadához kapcsolódva a RuPaul's Drag Race két ikonikus szereplőjével, Bob the Drag Queennel és Shangelával interjúztunk. The post Én mindenkit imádok, így amikor valaki rám kiabál, hogy „menj haza, köcsög”, alig hiszek a fülemnek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A világvégét is segít elviselni, ha az embernek van egy kutyája

Tom Hanks demonstrálja mindezt az Apple TV-re készült posztapokaliptikus filmjében. The post A világvégét is segít elviselni, ha az embernek van egy kutyája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Történelmet írhat az Emmy-gála, bár erre kicsi az esély

Kik az esélyesek, kikre érdemes figyelni, és miért lesz fontos a legnagyobb tévés díjak idei gálája? Emmy-beharangozó. The post Történelmet írhat az Emmy-gála, bár erre kicsi az esély first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tudták, hogy épp gyógyszerfüggővé tesznek egy országot, és eszükben sem volt leállni

Michael Keaton streamingszerepben. The post Tudták, hogy épp gyógyszerfüggővé tesznek egy országot, és eszükben sem volt leállni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Dwayne Johnson és Gal Gadot között izzik a levegő, Ryan Reynolds meg vicceskedik

Pontosabban kiosztott karakterszerepeket ritkán látni, mint amit a Red Notice című akciómozi ígér. The post Dwayne Johnson és Gal Gadot között izzik a levegő, Ryan Reynolds meg vicceskedik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tévét, nyaralást nyerhet, aki beoltatja magát

A munkáltatók így igyekeznek elé menni a negyedik hullámnak. The post Tévét, nyaralást nyerhet, aki beoltatja magát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szegény kölykök voltak, és nem akartak azok maradni – szóval drogcézárok lettek

Betyárromantika a pálmafák alatt: ez a Kokaincowboyok, ami legalább annyira szól a nagypályások sérthetetlenségének okairól, mint egy szaftos bűnügyről. The post Szegény kölykök voltak, és nem akartak azok maradni – szóval drogcézárok lettek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az esküvői ruhából kikandikáló vágásnyomok: trauma és gyógyulás meleg-átnevelés után

A saját bőrön ejtett vágások, elnyomott csikkek, pánikrohamok és öngyilkos gondolatok vezettek el a boldogságig azoknál, akik azt hitték, a melegség imával megváltoztatható. A Pray Away című, megrendítő dokumentumfilm nehezen lehetne aktuálisabb. The post Az esküvői ruhából kikandikáló vágásnyomok: trauma és gyógyulás meleg-átnevelés után first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új, vendéglátós sorozaton dolgozik a TV2

Lepukkant vízparti bisztró versus michelin csillagos séf. The post Új, vendéglátós sorozaton dolgozik a TV2 first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szoftpornó az expasival, mi másra vágyna egy szoptatós anyuka?

A magyarok ügyeletes netflixes kiskedvence, a Vágyak/Valóság beérte azzal, hogy súlytalan és elrugaszkodott, de szórakoztató álmodozáscunami legyen. Kritika. The post Szoftpornó az expasival, mi másra vágyna egy szoptatós anyuka? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Országszerte leálltak a Digi szolgáltatásai

A PC World szombat délután arról adott hírt, hogy szinte az egész országban elérhetetlenek a Digi szolgáltatásai, az internet- és a televíziós szolgáltatás sem elérhető az előfizetőknek.Szombat délután 15 óra magasságában egyelőre a szolgáltató honlapja, a digi.hu sem elérhető. A cég Facebook-oldalán rengetegen panaszkodnak arra, hogy elment a szolgáltatás, és egyelőre sehol nem osztott meg a cég információt arról, mi az oka a kimaradásnak, és mikor...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gundel Takács Gábor: Csak az igazi kérdések szülnek igazi válaszokat

Nem hullik rejtélyes gödörbe, nem repül az égbe senki: újra klasszikus kvízműsort vezet Gundel Takács Gábor. A Géniusz forgatásán jártunk, játszottunk, a műsorvezetővel pedig történetekről és igazi kíváncsiságról beszélgettünk. The post Gundel Takács Gábor: Csak az igazi kérdések szülnek igazi válaszokat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nicolas Cage mégsem játssza el Joe Exoticot

Eljárt az idő a projekt felett. The post Nicolas Cage mégsem játssza el Joe Exoticot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mestercukrász: végre egy olyan magyar reality, amit érdemes tovább nézni

A szereplők összeválogatása jól sikerült, a látvány és Liptai remek, a feszültség és a dráma is működik a Mestercukrászban. The post Mestercukrász: végre egy olyan magyar reality, amit érdemes tovább nézni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Batman nem kényeztetheti orálisan Macskanőt, mert a „hősök nem csinálnak ilyet”

A DC megkérte az alkotókat, hogy hagyják ki a Harley Quinn-sorozatból azt a részt, amikor Batman orális szexben részesíti Macskanőt. The post Batman nem kényeztetheti orálisan Macskanőt, mert a „hősök nem csinálnak ilyet" first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hazug nosztalgia és szenvedéspornó – végletek közt hullámzik a rabszolgatartás filmes feldolgozása

Ahogy az európai filmművészetben a holokauszt, az amerikai filmművészetben a rabszolgatartás az a téma, amivel nem lehet eleget foglalkozni. A föld alatti vasút sorozat kapcsán megnéztük, milyen utat járt be az amerikai film ebben a traumafeldolgozásban. The post Hazug nosztalgia és szenvedéspornó – végletek közt hullámzik a rabszolgatartás filmes feldolgozása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha a párt adja az életmentő gyógyszert, muszáj besúgónak állni

Innen indul az HBO készülő új magyar sorozata, A besúgó, melyről most egy sor újdonság derült ki, köztük a szereposztás. The post Ha a párt adja az életmentő gyógyszert, muszáj besúgónak állni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sosem fogynak el a könyvek, amiket el kell olvasni, mielőtt film készül belőlük

Újabb résszel jelentkezik a könyvmolyok, könyvsznobok kedvenc cikksorozata, „A Könyv Sokkal Jobb Volt” – ezúttal is olyan könyveket mutatunk be, amelyek rövidesen mozgóképes adaptációt kapnak vagy nemrégiben kaptak. The post Sosem fogynak el a könyvek, amiket el kell olvasni, mielőtt film készül belőlük first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így tették gyógyszerfüggővé az amerikaiakat – nem a covid okozta az USA legnagyobb egészségügyi krízisét

Amerikai opioidkrízis – emlegetjük évek óta. De krízisnek nevezhető-e az, ami egy tudatosan megtervezett, komoly pénzzel megtolt marketing- és értékesítési kampány eredménye? The post Így tették gyógyszerfüggővé az amerikaiakat – nem a covid okozta az USA legnagyobb egészségügyi krízisét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha ön is Sailor Moont nézett minden nap iskola után, van egy jó hírünk

Indul a nosztalgiavonat, ki tudja, hol áll meg. The post Ha ön is Sailor Moont nézett minden nap iskola után, van egy jó hírünk first appeared on 24.hu.
fel 0 le