#tv

444 444

Pénteken indul Gyurcsányék tévéje

De hogy milyen műsorral, arról még megy a titkolózás.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megkönnyezte a Jimmy-sorozat első részét Zámbó legkisebb fia

Felkavarta az RTL sorozata, de tetszett neki. The post Megkönnyezte a Jimmy-sorozat első részét Zámbó legkisebb fia first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mégis lemegy az RTL-en a Jimmy-sorozat első epizódja

Eddig úgy volt, hogy a csatorna három új sorozata csak az RTL+ streamingplatformon fog futni, de most mégis műsorra tűzik az első epizódot mindháromból. The post Mégis lemegy az RTL-en a Jimmy-sorozat első epizódja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Enola Holmes másodjára is ellenállhatatlanul vagány

Az Enola Holmes 2. megugrotta, ami elvétve szokott sikerülni bármilyen mozgóképes alkotásnak: a folytatás is van olyan erős, mint az előzmény, sőt bizonyos értelemben még erősebb is. Kritika. The post Enola Holmes másodjára is ellenállhatatlanul vagány first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy éven belül másodszor emel árat a Digi

Az egyik internetes csomag havi díja például több mint 50 százalékkal nőhet majd januártól. The post Egy éven belül másodszor emel árat a Digi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Netflix beszállna az élő sportközvetítésekbe

Nem verik nagy dobra, de beszálltak néhány, közvetítési jogokért folytatott versenybe. The post A Netflix beszállna az élő sportközvetítésekbe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elképesztően néz ki David Tennant a meggyilkolt Litvinyenko szerepében

Borzongató a hasonlóság. Kattintás után mutatjuk. The post Elképesztően néz ki David Tennant a meggyilkolt Litvinyenko szerepében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt Tom Owen, A bor nem válik vízzé színésze

A színész hetvenhárom éves volt. The post Meghalt Tom Owen, A bor nem válik vízzé színésze first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megvan, mikor tér vissza A Séf meg a többiek

Az éttermi szitkom újabb kalandokkal érkezik. The post Megvan, mikor tér vissza A Séf meg a többiek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Konyhafőnök VIP feszültségével fel lehetne fűteni egy villanyrezsót, és pár versenyzőnek ez jól is jönne

Nem való stresszes nézőknek A Konyhafőnök VIP, az ugyanis úgy fokozza a drámát, mintha emberéletek múlnának a szuvidált nyúlcombon. Azért jól szórakoztunk. The post A Konyhafőnök VIP feszültségével fel lehetne fűteni egy villanyrezsót, és pár versenyzőnek ez jól is jönne first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így szerzik be a Celeb vagyok, ments ki innen! gusztustalan csúszómászóit

A páratartalomtól, az időeltolódástól és a természet buja szépségétől kótyagos, kulisszatitkokkal teli riport a Celeb vagyok, ments ki innen! kolumbiai forgatásáról. The post Így szerzik be a Celeb vagyok, ments ki innen! gusztustalan csúszómászóit first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az HBO elkaszálta a Westworldöt, a már lement 4. évad marad az utolsó

A spórolás a robotforradalmat is elérte. The post Az HBO elkaszálta a Westworldöt, a már lement 4. évad marad az utolsó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A várakozásnak vége, már biztosan folytatódik a Sandman a Netflixen

A Netflix berendelte a Sandman: Az álmok fejedelme második évadát. The post A várakozásnak vége, már biztosan folytatódik a Sandman a Netflixen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Sárkányok háza első évadjával leiskolázta a nagy elődöt

A Trónok harca legjobb pillanatai voltak olyan erősek, mint a Sárkányok házában egy átlagos öt percnyi filmidő. Évadkritika. The post A Sárkányok háza első évadjával leiskolázta a nagy elődöt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mindenki tegyen le mindent, itt az előzetes a Teletabik-reboothoz

Nehéz éveken vagyunk túl, de most újra itt vannak. The post Mindenki tegyen le mindent, itt az előzetes a Teletabik-reboothoz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így szorítaná vissza a jelszómegosztást a Netflix

Ezek egyelőre csak lehetőségek, a szigort egyelőre nem látni az intézkedésekben. The post Így szorítaná vissza a jelszómegosztást a Netflix first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A hatalom gyűrűi a szirupos, vontatott melodrámák szintjére rángatta le Tolkien világát

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi indulásakor monumentális eposznak ígérte magát, ám az évad végére kiderült, a fenséges látvánnyal és epikus tálalással az alapok hiányát kendőzték el. Spoilermentes évadkritika. The post A hatalom gyűrűi a szirupos, vontatott melodrámák szintjére rángatta le Tolkien világát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Római katolikus pap, de titokban élettársa és három gyereke van

A papi cölibátus érvényességét megkérdőjelező magyar dokumentumfilm, és még egy sor izgalmas doku-ínyencség is látható lesz a Verzión. The post Római katolikus pap, de titokban élettársa és három gyereke van first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

George R. R. Martin, milyen hosszúra szeretné a Sárkányok háza-sorozatot

Reméljük, ezúttal hallgatnak rá, nem úgy, mint a Trónok harca esetében. The post George R. R. Martin, milyen hosszúra szeretné a Sárkányok háza-sorozatot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hamarosan nyilvánossá válnak a Netflix nézettségi adatai

A streamerek eddig féltett üzleti titokként kezelték ezeket az adatokat, itt volt az ideje a változásnak. The post Hamarosan nyilvánossá válnak a Netflix nézettségi adatai first appeared on 24.hu.
fel 0 le