#ziccer - podcast

24.hu 24.hu

Mennyit profitál a magyar futball abból, hogy a válogatott és a Fradi is bekerült a FIFA-játékba?

Mit jelent mindez a marketing szempontjából? – erre kerestük a választ. The post Mennyit profitál a magyar futball abból, hogy a válogatott és a Fradi is bekerült a FIFA-játékba? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Ha Rossi pozíciója gyengül, az azoknak jó, akik újra a válogatottban akarják látni Dzsudzsákot”

Mi az oka annak, hogy a szenzációs nyári Eb-hez képest most gyengébben játszott a válogatott. Podcast. The post „Ha Rossi pozíciója gyengül, az azoknak jó, akik újra a válogatottban akarják látni Dzsudzsákot” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lesz-e olyan, hogy a magyar focisták kiállnak, és azt mondják, a rasszista drukkerek inkább maradjanak otthon?

Rég láttuk a magyar válogatottat úgy szétesni, mint az angolok elleni vb-selejtezőn. A pályán történtek mellett az ultrák viselkedése is téma volt a Ziccerben. The post Lesz-e olyan, hogy a magyar focisták kiállnak, és azt mondják, a rasszista drukkerek inkább maradjanak otthon? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Stöger Fradija egyelőre szerencsés, de van-e olyan jó is, mint Rebrové?

Militár Iván szakedző segítségével vettük át, miben lehet más Peter Stöger csapata Szerhij Rebrov Fradijához képest. The post Stöger Fradija egyelőre szerencsés, de van-e olyan jó is, mint Rebrové? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Extra Ziccer a Sport24-en! – És akkor lecsapott az olasz Cseri Tamás!

Fölényes olasz sikerrel indult el a futball-Eb Rómában, mi pedig összedugtuk a fejünket, hogy kibeszéljük a látottakat. Figyelem: tömény, feszes, informatív. Ajtó-ablak Ziccer! The post Extra Ziccer a Sport24-en! - És akkor lecsapott az olasz Cseri Tamás! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az a legnagyobb esélyünk, hogy nincsen semmi esélyünk

A Ziccer monstre Eb-felvezetőjében főleg a magyar csapat kilátásairól beszélgettünk, de minden csoport és minden csapat szóba került. Ha csak egy podcastot hallgatsz meg a torna előtt, ez legyen az! The post Az a legnagyobb esélyünk, hogy nincsen semmi esélyünk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Miért pont Löw Zsolt kellett Thomas Tuchelnek?

A Chelsea ellenfele a Manchester City lesz a szombati Bajnokok Ligája-döntőben. Erről is beszélgettünk a friss Ziccerben. The post Miért pont Löw Zsolt kellett Thomas Tuchelnek? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Feljutnia nem sikerült, de a PSG-t és a Manchester Cityt is lepipálta a Vasas

A koronavírus-járvány dacára is gazdaságilag sikeres évet zártak az angyalföldiek. The post Feljutnia nem sikerült, de a PSG-t és a Manchester Cityt is lepipálta a Vasas first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mennyit ér az elméleti felkészültség a magyar futballban?

A szakmán belül az egyik legfelkészültebb edzőnek tartják. Folyamatosan képzi magát és edzőtársait is, a futball minden szintjén szerzett tapasztalatokat, megjárta Amerikát is. Mégis: idén három klubnál vállalt munkát, mindhárom kiesett. The post Mennyit ér az elméleti felkészültség a magyar futballban? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Méltatlan helyzetbe hozták Rossit Dzsudzsák-ügyben

Kihirdette harminc fős bő keretét Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kaőitánya. Ki kerülhetett volna be? Ki maradt ki, aki meglepetésnek számít? Mi a helyzet Dzsudzsák Balázzsal, akit sokan újra a csapatban akartak látni? Ezt a kérdést jártuk körül. The post Méltatlan helyzetbe hozták Rossit Dzsudzsák-ügyben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ilyen, amikor Guardiola nem gondolja túl?

A Chelsea és a Manchester City várja kedvezőbb helyzetből a Bajnokok Ligája elődöntőinek visszavágóit, és mivel az Európa Ligában is simán elképzelhető MU-Arsenal párosítás a döntőben, két év elteltével újra kettős angol házidöntő jöhet az európai kupákban. Vályi Bencével, a Spíler szerkesztőjével elemeztük a BL- és EL-elődöntőket. The post Ilyen, amikor Guardiola nem gondolja túl? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Mi tettük tönkre a futballt azzal, hogy két pofára zabáltuk”

Tizenkét renitens topklub megalakította az Európai Szuperligát, és most az a tervük, hogy a Bajnokok Ligája helyett a saját sorozatukban versenyeznek tovább a jövőben. Az UEFA és a nemzeti ligák egyelőre fenyegetőznek, de miről szól valójában a konfliktus? The post „Mi tettük tönkre a futballt azzal, hogy két pofára zabáltuk” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hol a plafon Neymarnak?

A PSG brazil sztárja nyomás alatt nem mindig tud teljesíteni, és a Bayern elleni, egyébként győztesen megvívott BL-párharc után is megoszlottak a vélemények vele kapcsolatban. A negyeddöntők finomságait és tanulságait Lukács Viktorral, a köztévé egykori sportriporterével vitattuk meg. The post Hol a plafon Neymarnak? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Aki Petryt mond, mondjon Hrutkát is!?

Petry Zsoltot a Hertha BSC, Hrutka Jánost a Spíler TV bocsájtotta el a véleménye miatt. Mi a különbség a két eset között? A kormányzati szintekre felérő Petry-ügyet veséztük ki Szombathy Pál újságíró és Szöllősi György MSÚSZ-elnök segítségével. The post Aki Petryt mond, mondjon Hrutkát is!? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az egységes szemlélet és az integrált egyéni képzés hiányzik a magyar utánpótlás-nevelésből

Gera Zoltán U21-es válogatottja csúnyán leszerepelt a hazai rendezésű Eb-n. The post Az egységes szemlélet és az integrált egyéni képzés hiányzik a magyar utánpótlás-nevelésből first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elbízták magukat a lengyelek, ez pedig a Rossi-csapat ellen már kevés

Kis híján megégette magát Budapesten a Paulo Sousa vezette lengyel válogatott, amelyet hazája sajtója előzetesen sokkal inkább az angolokhoz, mintsem a magyar csapathoz mért. Mitrovits Miklós futballrajongó polonistával elemeztük ki az első vb-selejtezőt a Ziccerben The post Elbízták magukat a lengyelek, ez pedig a Rossi-csapat ellen már kevés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Minden nap elvégeztük a plusz munkát, amit az edzéseken nem kapott meg

Szalai Attila az egyik legígéretesebb fiatal magyar játékos. Télen szerződött a török Fenerbahcéhoz, ahol mindössze tíz meccs elteltével közönségkedvenc lett. De hogyan jutott idáig? The post Minden nap elvégeztük a plusz munkát, amit az edzéseken nem kapott meg first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„A hazai látványcsapatsport-támogatás csak maszatolás”

Ligeti Miklós, a Transparency jogi igazgatója számtalan perben küzdött már a TAO-támogatási rendszer átláthatóságáért. A Ziccer legfrissebb adásában Dénes Ferenc sportközgazdásszal vitázott többek között arról, van-e alternatívája a jelenlegi szisztémának, és hogy mi a baj Felcsúttal. The post „A hazai látványcsapatsport-támogatás csak maszatolás” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az értelmiség útja a futballhatalomig?

A második világháborút megelőzően a magyar futball szimbiózisban létezett a polgári értelmiséggel, ám a kapcsolat megszakadt, és ma a közeg már kifejezetten tudásellenesnek látszik. De van-e így esély a valódi fejlődésre? Szegedi Péter sporttörténésszel beszélgettünk. The post Az értelmiség útja a futballhatalomig? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mi abban a megosztó, ha Gulácsi azt mondja, fogadjuk el egymást?

Gulácsi Péter Facebook-posztját a magyar nyilvánosság egy része pajzsra emelte, egy másik viszont lényegében elhallgatta. De vajon mi az oka ennek a megosztottságnak? The post Mi abban a megosztó, ha Gulácsi azt mondja, fogadjuk el egymást? first appeared on 24.hu.
fel 0 le