#zöldövezet

24.hu 24.hu

Vadmacskákat engedtek szabadon Magyarországon

Az állatokat tavaly, kölyökként találták meg. The post Vadmacskákat engedtek szabadon Magyarországon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiderült, mi okozta az izraeli olajszennyezést

A szivárgás ökológiai katasztrófát okozott a térségben. The post Kiderült, mi okozta az izraeli olajszennyezést first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Film készült Pablo Escobar vízilovairól

A drogbáró birtokáról elszökött állatok komoly fenyegetést jelentenek a környezetre. The post Film készült Pablo Escobar vízilovairól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Koronavírus: sosem csökkent még ennyivel a kibocsátásunk

2020-ban 6 százalékkal csökkent világszerte a szén-dioxid-kibocsátás, a visszaesés ugyanakkor csak átmeneti volt. The post Koronavírus: sosem csökkent még ennyivel a kibocsátásunk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatalmas állat teteme sodródott partra Kínában

Egyelőre nem tudni, mi okozta a példány halálát. The post Hatalmas állat teteme sodródott partra Kínában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csak úgy falja az autók kipufogógázát ez a növény

A madárbirsfélék cserjéi fogják fel a legjobban a légszennyezést a nagy közúti forgalmú térségekben. The post Csak úgy falja az autók kipufogógázát ez a növény first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Itt kiszámolhatja, mikor kapja meg a koronavírus-vakcinát

Néhány egyszerű kérdés megválaszolásával megtudhatja, mikor kerül sorra. The post Itt kiszámolhatja, mikor kapja meg a koronavírus-vakcinát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bill Gates: a világjárványnál is keményebb probléma vár még ránk

Időben cselekedni kell a Microsoft-alapító szerint. The post Bill Gates: a világjárványnál is keményebb probléma vár még ránk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyógyszermaradványok miatt változik a hazai halak teste

A budapesti agglomeráció kisvízfolyásaiból vett mintákban 54 különböző hatóanyagot sikerült kimutatni. The post Gyógyszermaradványok miatt változik a hazai halak teste first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Robotokkal vizsgálják a szétdarabolódott óriási jéghegyet

Távirányítású vízalatti robotokkal vizsgálják a tudósok, milyen környezeti hatásai vannak az A68A elnevezésű óriási jéghegy szétdarabolódásának. The post Robotokkal vizsgálják a szétdarabolódott óriási jéghegyet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tömegesen gyilkolják a vadállatokat az utakon

A magyar szakértők a lakosság segítségét kérik. The post Tömegesen gyilkolják a vadállatokat az utakon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Különleges létformákra bukkantak az Antarktisz jege alatt

Az állatok egy szélsőséges, sötét környezetben élnek. The post Különleges létformákra bukkantak az Antarktisz jege alatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet márciusban

Az objektum biztonságos távolságban fog elhaladni. The post Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet márciusban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kihalás fenyegeti a fűrészesrájákat

Uszonyaikat és fogaikat trófeaként, élelmiszerként vagy orvosságként árulják. The post Kihalás fenyegeti a fűrészesrájákat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Stonehenge újabb titkára derült fény

Úgy tűnik, a Stonehenge egyes elemei eredetileg egy másik építmény részei voltak. The post A Stonehenge újabb titkára derült fény first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ki nem találná, mire hasonlít a repedő jég hangja

Mintha lézerpisztoly-párbajt hallanánk, közben meg csak a jég reped. The post Ki nem találná, mire hasonlít a repedő jég hangja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az Európai Gyógyszerügynökség vizsgálja a CureVac vakcinát

Az oltóanyag hírvivő RNS (mRNS) technológián alapul, amely lipid-nanorészecskék segítségével juttatja be a sejtekbe az mRNS-t. The post Az Európai Gyógyszerügynökség vizsgálja a CureVac vakcinát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tényleg segíthet a BCG oltás a COVID-19 megelőzésében

A T-sejtes immunválaszban játszhat szerepet, tovább vizsgálódnak azonban a magyar kutatók. The post Tényleg segíthet a BCG oltás a COVID-19 megelőzésében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Most jönnek a tél leghidegebb napjai

Sarkvidéki levegő áramlik a Kárpát-medencébe, helyenként -20 fokot is mérhetünk majd. Ilyen az idő most Finnországban is. The post Most jönnek a tél leghidegebb napjai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Aranyként csillog az Amazonas az űrből

Bár gyönyörű látvány, komoly problémát jelez a Nemzetközi Űrállomásról készült fotó. The post Aranyként csillog az Amazonas az űrből first appeared on 24.hu.
fel 0 le