#hőség

24.hu 24.hu

Újra itt a hőség: 32 fok is lehet szerdán

Keleten egy-egy helyen kisebb zápor is előfordulhat. The post Újra itt a hőség: 32 fok is lehet szerdán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bő egy fokkal melegebb és sokkal szárazabb volt az idei nyár az átlagnál

1,2 Celsius-fok a plusz, ezzel az 1901-től vezetett mérések óta ez az ötödik legmelegebb nyár. The post Bő egy fokkal melegebb és sokkal szárazabb volt az idei nyár az átlagnál first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A hidegfront a múlté, de így sem lesz ma hőség

A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul. The post A hidegfront a múlté, de így sem lesz ma hőség first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Hidegfront jön, 10-15 fokkal esnek vissza a maximumok

Az éjszaka érkező „hőségzáró” hidegfront hatására keddre kb. 10-15 fokkal esnek vissza a maximumértékek – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.Azt írják, a megerősödő, olykor viharossá fokozódó, északnyugatira forduló széllel egyre hűvösebb levegő áramlik a Kárpát-medencébe. Az éjszaka még nem hozza meg a felfrissülést mindenhova, de kedden napközben már jóval „visszafogottabbak lesznek a csúcsértékek”, és úgy néz ki, hogy pár napig marad a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőség, felhőszakadás és zivatarok miatt adtak ki figyelmeztetéseket

A hőséget várhatóan csak két megye úszhatja meg. The post Hőség, felhőszakadás és zivatarok miatt adtak ki figyelmeztetéseket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hétfő este hidegfront érkezik

A leghidegebb órákban 18-24 fok várható majd. The post Hétfő este hidegfront érkezik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zivatarveszély és hőség miatt is másodfokú figyelmeztetést adtak ki

A zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek. The post Zivatarveszély és hőség miatt is másodfokú figyelmeztetést adtak ki first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőség és zivatarveszély miatt adtak ki figyelmeztetést Vasárnapra

Nagyon meleg lehet, délután pedig jönnek a zivatarok. The post Hőség és zivatarveszély miatt adtak ki figyelmeztetést Vasárnapra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ma is 35 fokos hőségre számíthat

Ettől függetlenül az északnyugati és északi megyékben zápor és zivatar is várható. The post Ma is 35 fokos hőségre számíthat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

NOAA: Az idei július volt a valaha mért legmelegebb hónap a Földön

Az új rekordban szerepe van a klímaváltozásnak. The post NOAA: Az idei július volt a valaha mért legmelegebb hónap a Földön first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fél országra figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt

Napközben akár 35 fok is lehet. The post A fél országra figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Még melegebb lesz a hétvégén

Csapadék csak nagyon kevés helyen várható. The post Még melegebb lesz a hétvégén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőség és zivatarok miatt adott ki vészjelzéseket a meteorológiai szolgálat

Az első- és másodfokú figyelmeztetések több megyét is érintenek. The post Hőség és zivatarok miatt adott ki vészjelzéseket a meteorológiai szolgálat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így vészelték át a nagyszüleink a régi kánikulákat

Abnormális, eszeveszett hőség, hazánkban szokatlan vízzuhatag, trópus és monszun. Hogyan éltük meg a perzselő forróságot és a pusztító viharokat azokban az időkben, amikor az éghajlatváltozás kifejezést még hírből sem ismertük? The post Így vészelték át a nagyszüleink a régi kánikulákat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ma 32 fok, vasárnap 38, s aztán is marad a strandidő

Esőre elvétve számíthatunk. The post Ma 32 fok, vasárnap 38, s aztán is marad a strandidő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Akkora a hőség Kazahsztánban, hogy tömegével pusztulnak el a lovak

Nincs mit inniuk és legelniük. The post Akkora a hőség Kazahsztánban, hogy tömegével pusztulnak el a lovak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Füstbe burkolózott az Akropolisz a közeli erdőtüzek miatt

Nem csillapodtak a tüzek szerdára virradóra Athén északi részén. A város szélén lévő Parnesz-hegyen több mint 500 tűzoltó dolgozik a lángok megfékezésén, munkájukat kilenc helikopter, öt repülőgép, valamint a rendőrség és a hadsereg is segíti. A tűzoltóság közleményben reményét fejezte ki, hogy a lángokat néhány órán belül sikerül megfékezni.Helyszíni beszámolók szerint Athén fölött sűrű füst terjeng. A lángok megrongálták a várost körülvevő...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Még mindig érkeznek záporok – zivatarok

Keddig van esély, hogy azokra a területekre is hozzanak esőt a zivatarok, ahol még nem esett az elmúlt napokban. The post Még mindig érkeznek záporok – zivatarok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Esős idő lesz hétvégén

Borús, esős idő lesz a következő napokban, többfelé jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Az elmúlt időszakban tapasztalt kánikula nem tér vissza,a maximumok jellemzően 30 Celsius-fok körül alakulnak a hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.Péntekre virradóra keleten is megszűnnek a záporok, zivatarok, és átmenetileg mindenhol derült vagy kissé felhős lesz az ég. A déli óráktól aztán előbb a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zivatarok miatt adott ki riasztást a Meteorológiai Szolgálat, több megyében marad a hőség

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 27 és 33 fok között várható. The post Zivatarok miatt adott ki riasztást a Meteorológiai Szolgálat, több megyében marad a hőség first appeared on 24.hu.
fel 0 le