#kampány

24.hu 24.hu

Új szolgáltatást vezet be a Decathlon a másképp képes vásárlóinak (X)

Budapest, 2021.04.14. – A 2018-ban debütáló Csendes nyitvatartás után most új szolgáltatást vezet be a Decathlon másképp képes vásárlóinak. A Magyar Vakok és Gyengénlátók  Országos Szövetségével (MVGYOSZ) közös szakmai munka után elindult VásárLÁSS elnevezésű szolgáltatás, mellyel a vak és gyengénlátó sportrajongók életén szeretnének könnyíteni. The post Új szolgáltatást vezet be a Decathlon a másképp képes vásárlóinak (X) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

16 milliárdos oltáskampányra készül a kormány

Felhívják az állampolgárok figyelmét a regisztráció és az oltás szükségességére és fontosságára.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Madridi sikerével reflektorfénybe lépett a spanyol Trump

Postán érkező véres kés, halálos fenyegetéseket és pisztolytöltényeket tartalmazó levelek, nyílt patkányozás a közösségi médiában – a madridi választási kampány durvasága még a szenvedélyes spanyolokat is meglepte. Az eredmény kevésbé. The post Madridi sikerével reflektorfénybe lépett a spanyol Trump first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újabb slágerprodukciók érkeznek a Szegedi Szabadtérire nyáron (X)

Az ország legnagyobb szabadtéri színpadára érkezik a Puskás musical, de új vígjáték, vígopera és néptánc produkció is bekerült a műsorba, a nevetőizmainkon pedig két Dumaszínházas humorista dolgozik majd. The post Újabb slágerprodukciók érkeznek a Szegedi Szabadtérire nyáron (X) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

800 plakáton hirdetik: Magyarország újraindult!

A Magyar Turisztikai Ügynökség üzenete emellett sok újságba is bekerül majd. The post 800 plakáton hirdetik: Magyarország újraindult! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Állatkínzás: a kötődéstől a traumáig (X)

Egyméteres lánc, moslék, alultáplált, viselkedészavaros jószágok. Az állatvédelemben dolgozók mindennapos tapasztalatai házi kedvenceinkkel. The post Állatkínzás: a kötődéstől a traumáig (X) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Dömötör Csaba: A négymillió beoltott figyelmeztetés a baloldalnak

Rogán Antal államtitkára szerint volt hatása a baloldal „oltásellenes kampányának". The post Dömötör Csaba: A négymillió beoltott figyelmeztetés a baloldalnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Gyurcsány szerint valakik a nevében hívogatják az embereket azzal, hogy ne oltassák be magukat

Szintet lépett az ellenzék lejáratása.
fel 0 le
444 444

Kecskemét fideszes polgármestere azt kéri, az ellenzék ne tartson előválasztási kampányt

Szemereyné Pataki Klaudia városvezető aggódik, mondván, a városnak most nyugalomra és felelősségteljes politizálásra van szüksége.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zsarolóvírustól a kamu csomagküldésig (X)

A koronavírus minden eddiginél jobban felpörgette a kibertámadásokat. Hogyan vegyük fel a harcot a hackerekkel? The post Zsarolóvírustól a kamu csomagküldésig (X) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Sok tekintetben csak lábaink számában különbözünk” (X)

Már többtízezer éve társunk az élet megannyi területén. Korszakok óta segít a vadászatban, tereli a nyájakat, szánt vontat, őrzi a portát, és a legújabb időkben már tiltott szerek felderítésében, betegségek beazonosításában is segédkezik. Igen, ő a legjobb barátunk, a kutya, mellyel oly sokszor bánunk méltánytalanul. A miértekre és lehetséges megoldásokra a Rex Kutyaotthon alapítójával kerestük a választ. The post „Sok tekintetben csak lábaink számában különbözünk” (X) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Könyvek rólunk és nekünk (X)

Az írásnak szentelik az életüket. Köztünk élnek, sokszor rejtve a nyilvánosság és a kíváncsi tekintetek elől. Pedig az értő figyelem megilletné őket. Őket díjazza idén is a Libri, és buzdítja az olvasóközönséget, hogy olvasson, és szavazzon a kortárs magyar irodalomra. 2021-ben a hatodik alkalommal adja át az elismeréseket a jelen kortársainak – a jövő klasszikusainak, akik műveiken keresztül a ma problémáit, kérdéseit feszegetik. The post Könyvek rólunk és nekünk (X) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy vekni kenyér nagyobb, mint ez a baba (X)

Katica szülei szinte még gyerekek voltak, amikor megtudták, hogy kisbabájuk lesz. Egy lerobbant személyautóban laktak. The post Egy vekni kenyér nagyobb, mint ez a baba (X) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

DK: Tűzzék ki a fekete zászlót a Parlamentre! Fidesz: A DK az oltás ellen kampányol

A kormánypárt szerint a DK egyik önkormányzati képviselője azért halt meg, mert hitt Gyurcsány Ferencnek. The post DK: Tűzzék ki a fekete zászlót a Parlamentre! Fidesz: A DK az oltás ellen kampányol first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ők azok, akik huszonéves fiataloknak is megtörlik az orrát, bekötik a cipőjét, ha kell

Gyógypedagógusok indítottak kampányt azért, hogy végre minél többen megismerjék, milyen sokrétű feladatokat végeznek. Három pedagógus mesélt a mindennapok legfőbb kihívásairól, a megítélésükről, illetve a járvány okozta nehézségekről. The post Ők azok, akik huszonéves fiataloknak is megtörlik az orrát, bekötik a cipőjét, ha kell first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újra együtt: nézőtéren és otthonról (X)

Összeköt. Elmesél. Élményt ad. Április 9-18. között online rendezi meg a Budapest Brand nZrt. a 41. Budapesti Tavaszi Fesztivált. The post Újra együtt: nézőtéren és otthonról (X) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

8 tipp, ha eleged van a drága bankszámlákból (X)

Sok magyar nem törődik a bankszámlájával, sem annak költségeivel egészen addig, amíg nem szembesül azzal, hogy évente akár 50-100 ezer forintot is elkölthet arra, hogy használja a saját, nehezen megkeresett pénzét. Mert lehet mindössze párszáz forint egy bankszámla számlavezetési díja, kerülhet egy SMS üzenet csak 30 forintba, a sok kicsi kiadás végül nagyra hízhat. És akkor nem beszéltünk arról, hogy sokan hiszik azt, ingyenesen vesznek fel készpénzt, közben meg fizetnek, csak nem nézik meg...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A 90 éves Novák „Tata” köszöntésére hozott létre weboldalt a Kultúrpart! (X)

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas magyar koreográfus, Novák Ferenc március 27-én ünnepli 90. születésnapját. The post A 90 éves Novák „Tata” köszöntésére hozott létre weboldalt a Kultúrpart! (X) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mindenki értékes és egyenjogú tagja a társadalomnak

Erre hívja fel a figyelmet a Rejtett Kincsek Down Egyesületének kampánya a március 21-i Down-világnap alkalmából. The post Mindenki értékes és egyenjogú tagja a társadalomnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„A Bátor Táborban nem voltak tabuk, nyíltan beszélhettünk a betegségről.” (X)

Dóri és családja kihívással teli éveket tudhat maga mögött. Down-szindróma, szívműtét, leukémia: mindezzel a kislánynak még két éves kora előtt The post „A Bátor Táborban nem voltak tabuk, nyíltan beszélhettünk a betegségről.” (X) first appeared on 24.hu.
fel 0 le