#robbanás

24.hu 24.hu

Videó: robbanás történt egy szerbiai lőszergyárban

A helyszíni jelentések szerint senki nem sérült meg. The post Videó: robbanás történt egy szerbiai lőszergyárban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Robbanás és tűzvész pusztított egy iráni kőolajfinomítóban

A cég szóvivője leszögezte, műszaki hiba okozta a balesetet. The post Robbanás és tűzvész pusztított egy iráni kőolajfinomítóban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felrobbantotta magát a férfi, aki egy fűnyírót akart kifizetni házi készítésű bombái árából

Teljesen beborította a törmelék a szomszédos házak udvarát. The post Felrobbantotta magát a férfi, aki egy fűnyírót akart kifizetni házi készítésű bombái árából first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Törötten kapta vissza a mobiltöltőjét, de nem zavarta, ezért aztán majdnem megvakult a fél szemére

A 19 éves angol joghallgató kölcsönadott kábelének csatlakozója a hálózatra dugva a mobillal együtt kigyulladt, majd a telefonról lecsatlakoztatott kábel felrobbanása után egy szikra a fiatal nő szemében landolt. The post Törötten kapta vissza a mobiltöltőjét, de nem zavarta, ezért aztán majdnem megvakult a fél szemére first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újabb vásárlónál robbant fel Gwyneth Paltrow vaginaillatú gyertyája

A vásárló beperelte a színész cégét. The post Újabb vásárlónál robbant fel Gwyneth Paltrow vaginaillatú gyertyája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ez balul sült el: videón, ahogy egy fegyverszakértő arcába robban a távcsöves puskája

Az amerikai Youtuber azóta jobban van, és még egy 20 perces videót is készített a halálközeli élményéről. The post Ez balul sült el: videón, ahogy egy fegyverszakértő arcába robban a távcsöves puskája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Véletlenül saját magukat robbantották fel tálib fegyveresek Afganisztánban

A hétfő esti robbanásban életét vesztette a felkelők egyik parancsnoka is. The post Véletlenül saját magukat robbantották fel tálib fegyveresek Afganisztánban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A láthatatlan ellenség — Ágnes Csernobilja

1986. május 7-én a Pesti Vigadóban egy 5x10 cm-es öntapadós címkét találtak, amelyen „Csak egy ugrás a sugár” felirat és egy halálfej, illetve koponya rajza volt látható. 11 nappal korábban, pont 35 éve robbant fel a Lenin atomerőbű. Két magyar elutazott megnézni, mi van most Csernobilban.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tűz és robbanás volt a dunakeszi lámpagyárban

134 embernek kellett elhagynia az épületet. The post Tűz és robbanás volt a dunakeszi lámpagyárban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Akkorát robbantottak a nemfelfedő partin, hogy a földrengésriasztók is bejeleztek

Néhány környékbeli háznak megrepedt az alapja. The post Akkorát robbantottak a nemfelfedő partin, hogy a földrengésriasztók is bejeleztek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Akkorát robbantottak a nembejelentő bulin, hogy többen azt hitték, földrengés volt

Több mint 36 kilónyi robbanóanyaggal jelentették be a születendő gyerek nemét.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Égő házból mentettek ki egy nőt a rendőrök Pécsett

Felrobbant egy gázpalacki is a tűzeset során. The post Égő házból mentettek ki egy nőt a rendőrök Pécsett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Szkripal-mérgezés orosz gyanúsítottjai állhatnak a cseh lőszerraktár felrobbantása mögött

Épp akkor jártak Csehországban, amikor a két emberéletet követelő robbanás történt. The post A Szkripal-mérgezés orosz gyanúsítottjai állhatnak a cseh lőszerraktár felrobbantása mögött first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Öngyilkos merényletet hajtottak végre egy katolikus templomnál Indonéziában

Az első hírek szerint legalább tíz sérültje van a támadásnak. The post Öngyilkos merényletet hajtottak végre egy katolikus templomnál Indonéziában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Heten sérültek meg a csepeli gyorsbüfében történt robbanásban

A tűzoltók négy gázpalackot vittek ki a kiégett helyiségből. The post Heten sérültek meg a csepeli gyorsbüfében történt robbanásban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Robbanás volt egy csepeli gyorsbüfében

A tűz tovább terjedését megakadályozták, eloltották. The post Robbanás volt egy csepeli gyorsbüfében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Robbanás történt a királyszentistváni hulladékégetőben

A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. The post Robbanás történt a királyszentistváni hulladékégetőben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rejtélyes hangrobbanás rázta meg dél-nyugat Angliát

A hadsereg és a rendőrség sem tudja, mi okozhatta. The post Rejtélyes hangrobbanás rázta meg dél-nyugat Angliát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A felső légkört is megzavarta a bejrúti robbanás

2020. augusztus 4-én óriási detonáció rázta meg Bejrútot. The post A felső légkört is megzavarta a bejrúti robbanás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

17 ember meghalt, 400 pedig megsebesült egy robbanássorozatban Egyenlítői-Gunieában

A farmerek a dinamitraktár közelében égették a tarlót.
fel 0 le