#Nokedli - 444

444 444

Mit tegyél, ha nem vagy olyan szép, mint mi?

A magyar Youtube egyik legszórakoztatóbb szeglete: két vlogger díva, Amadela és Randy. Mindkettő teljesen hülye, és simán lehet, hogy ők lesznek a jövő nagy romkom-sztárjai.
fel 0 le
444 444

A legfanatikusabb Orbán-gyűlölő

Egy magányos youtube-os arra tette fel az életét, hogy elkergeti a miniszterelnököt. Ennek érdekében éjjel-nappal gyártja a kíméletlen, gyalázkodó animációs videókat. Egy Somogy megyei munkanélküli kocka küzdelme a hatalom ellen.
fel 0 le
444 444

Itt van Cetli új klipje, az Asztma Dubstep

Magyarország legjobb fiatalkorú előadóművésze még mindig csúcsformában van.
fel 0 le
444 444

Gondolta volna, hogy a nyári szünet = pusztító dögunalom?

A vlogger tinédzserek remegve várták a suli végét, a vakációt, de most hogy itt van, nem tudnak mit kezdeni a rengeteg szabadidővel. Se a kockulás, se jó levegő nem segít. Borzalmas punnyadás nagy nyilvánosság előtt.
fel 0 le
444 444

Amikor Orbán Viktor rácsodálkozott a csizmás kurvákra

Megtaláltuk Orbán Viktor elfeledett youtube-csatornáját. Videók, amikben még nem mint árvízi hős, hanem, mint kétballábas focista, izgága böllér, szexpartin kuncogó kamasz jelenik meg.
fel 0 le
444 444

Nem tudok tükörbe nézni, ez annyira beteg

Cetli análvonatos szerelmes dala, a Vallomás az idei nyár Mizuja. Íme a kilencedikes fiú, aki megírta a magyar Youtube új nagy slágerét.
fel 0 le
444 444

Indul a Nokedli, a videósokkal foglalkozó blogunk

Vloggerek, jutyúberek és beszélő fejek. Szellemes és szellemtelen, kellemes és kellemetlen videók gyülekezőhelye a 444.hu-n.
fel 0 le