#lezárás

24.hu 24.hu

Lánchídfelújítás: félóránként induló, csak hétköznap közlekedő „mentesítő hajójáratokat” indít a kormány

Szentkirályi Alexandra úgy gondolja, ezzel kisegítik a Fővárosi Önkormányzatot. The post Lánchídfelújítás: félóránként induló, csak hétköznap közlekedő „mentesítő hajójáratokat” indít a kormány first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Hajnalban teljesen lezárták a Lánchidat

Szerdán hajnali 4 órakor teljesen lezárják a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre. A lezárás idején a közösségi közlekedés járművei sem hajthatnak át a hídon, ezért megváltozik a 16-os, a 105-ös, a 916-os, és a 990-es busz útvonala. A hiányzó szakaszok pótlásával összefüggő buszsávot alakítanak ki a Hegyalja úton, és új gyorsbuszjárat indul 110E jelzéssel az Apor Vilmos tértől a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hajnalban lezárták a Lánchidat, kezdődik a másfél évig tartó felújítás

Változik a 16-os, a 105-ös, a 916-os, és a 990-es busz útvonala. The post Hajnalban lezárták a Lánchidat, kezdődik a másfél évig tartó felújítás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Piknikezni, napozni és tollasozni is lehet hétfőtől a pesti alsó rakparton

Pihenőpartot alakítanak ki a Lánchíd és az Országház közötti lezárt szakaszon. The post Piknikezni, napozni és tollasozni is lehet hétfőtől a pesti alsó rakparton first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lezárják egy hónapra a Nyugati pályaudvart, bosszankodhatnak az ingázók

Június 19-től kezdődik a lezárás, hét vonalon módosulnak a menetrendek. The post Lezárják egy hónapra a Nyugati pályaudvart, bosszankodhatnak az ingázók first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy éve New Yorkban játszottunk, most Budapesten futárkodom

Szűcs Levente, a Bohemian Betyars frontembere a lezárások miatt kényszerült feladni korábbi életét. Kétkezi munkát vállalt, biciklis futárnak állt Budapesten. Nem volt ezzel egyedül, ám társaival most visszatérhettek eredeti szakmájukhoz. The post Egy éve New Yorkban játszottunk, most Budapesten futárkodom first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Június 16-án zárják le a Lánchidat

Június 16-án kezdődik a Lánchíd felújításának újabb szakasza, az útpályát lázárják, a felújítás végéig nem lehet átkelni a hídon.A Lánchíd kiesése miatt átalakul a közösségi közlekedési hálózat, az érintett buszjáratok módosított, illetve rövidített útvonalon közlekednek majd. A Lánchíd kiesésével egyidejűleg összefüggő buszsávot alakítanak ki a Hegyalja úton, és új buszjárat is indul az Apor Vilmos tér és a Bosnyák tér között.Jövő héten, június 7-én...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Malajziában most kezdett durvulni a járvány, teljes zárlatot rendeltek el

Ez a 30 milliós országban napi körülbelül nyolcezer fertőzöttet jelent. The post Malajziában most kezdett durvulni a járvány, teljes zárlatot rendeltek el first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ukrajna lezárja légterét a fehérorosz gépek előtt

Válaszul arra, hogy eltérítettek egy Ryanair-járatot.   The post Ukrajna lezárja légterét a fehérorosz gépek előtt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Baleset miatt lezárták az M6-ost Dunaszentgyörgynél

A Pécs felé vezető oldalon történt az ütközés. The post Baleset miatt lezárták az M6-ost Dunaszentgyörgynél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

2022 végéig is zárva maradhatnak az ausztrál határok

Erről az ország kereskedelmi minisztere beszélt. The post 2022 végéig is zárva maradhatnak az ausztrál határok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rendőrökkel csaptak össze a lezárások ellen tüntetők Brüsszelben

Mindkét oldalon vannak sérültek. The post Rendőrökkel csaptak össze a lezárások ellen tüntetők Brüsszelben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jogellenesnek ítélték a belga kávéházak és éttermek bezárását

Első fokon. The post Jogellenesnek ítélték a belga kávéházak és éttermek bezárását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Törökországban teljes lezárás lépett életbe, hogy felkészüljenek a turistaszezonra

Minden eddiginél szigorúbb a lezárás. The post Törökországban teljes lezárás lépett életbe, hogy felkészüljenek a turistaszezonra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sziklaomlás történt a Szikla-kanyonban az amerikai Szikla nevű településnél – közölte Szikla megye seriffirodája

Talán lehetett számítani rá. The post Sziklaomlás történt a Szikla-kanyonban az amerikai Szikla nevű településnél – közölte Szikla megye seriffirodája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Törökországban minden eddiginél szigorúbb, többhetes lezárás jön

A törökök többsége április 29. után csak rövid bevásárlás vagy orvosi ellátás miatt hagyhatja el otthonát.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kerti törpe-válság van a lezárások és a Szuezi-csatorna eltorlaszolása miatt

Az ellátási lánc problémái és a lezárás alatt a barkácsáruházak megnövekedett népszerűsége miatt hiány alakult ki. The post Kerti törpe-válság van a lezárások és a Szuezi-csatorna eltorlaszolása miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Azért szegte meg a kijárási korlátozást a nő, mert „jó csávókra” vadászott

Tudta, hogy Liverpool tele van „fitt fickókkal”. The post Azért szegte meg a kijárási korlátozást a nő, mert „jó csávókra” vadászott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Merkel szerint elengedhetetlen újabb korlátozásokat bevezetni ahhoz, hogy megtörjék a járványt

Ezért felhatalmazást kért a Bundestagtól, hogy átnyúlhasson a tartományok feje felett.
fel 0 le
444 444

Boris Johnson szerint nem az oltások, hanem a lezárás miatt csökkennek a fertőzöttszámok Nagy-Brtitanniában

De persze óriási dolog az is, hogy ilyen jól haladnak az oltási programmal.
fel 0 le