#románia

24.hu 24.hu

Nyolcméteres hófallal küzdenek Romániában

Szibériai állapotok a Kárpátok bércein. The post Nyolcméteres hófallal küzdenek Romániában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Túl sokat netflixeztek egy román város polgármesteri hivatalában

A Ialomița megyei Sloboziánál ellenőrzést tartottak, és kiderült, hogy az alkalmazottak munkaidőben sokat nézik a Netflix műsorait munkaidőben, illetve naponta sok órát töltöttek a közösségi médián.Dragoș Soare polgármester ezért közölte: „Úgy döntöttünk, hogy lemondunk minden olyan hobbitevékenységről, aminek nincs köze a munkaprogramhoz. Limitáltuk a hozzáférést a munkához nem kapcsolható oldalakhoz. Lehet, hogy van, akinek ez nem tetszik, viszont...
fel 0 le
444 444

Az egyházak is beszállnak az oltást népszerűsítő kampányba Romániában

A román miniszterelnök az összes Romániában elismert egyház helyi képviselőjével találkozott szombaton Szeben megyében, hogy arra kérje őket, szálljanak be az oltást népszerűsítő kampányba, írja a Főtér. A lap szerint mivel látványosan kifulladt a koronavírus elleni oltási kampány és egyre kevesebben kérnek vakcinát, a Florin Cîţu vezette kabinet alternatív kommunikációs csatornákat keres, hogy hátha azokon keresztül sikerült meggyőzni az embereket...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Baleset miatt lezárták a csanádpalotai határátkelőt

A rendőrök a forgalmat átterelik a Nagylakra terelik. The post Baleset miatt lezárták a csanádpalotai határátkelőt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Illegális plasztikai műtéteket végző álorvosok kamu szépségklinikáira csaptak le Romániában

Összesen 45 helyszínen, tartottak házkutatást. The post Illegális plasztikai műtéteket végző álorvosok kamu szépségklinikáira csaptak le Romániában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Véletlenül megmérgezte három kislányát egy román nő

Idegméreggel kente be gyermekei fejét tetű ellen. The post Véletlenül megmérgezte három kislányát egy román nő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ittas vezetésen érték, lemondott az RMDSZ államtitkára

A lemondását elfogadta és továbbította a miniszterelnöknek. The post Ittas vezetésen érték, lemondott az RMDSZ államtitkára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ittas vezetésen érték, ezért lemondott az RMDSZ ifjúsági és sportállamtitkára

Lemondott a román kormány ifjúsági és sportminisztériumában betöltött posztjáról Oltean Csongor államtitkár, akit a Romániai Magyar Demokrata Szövetség delegált a kormányba. Olteant péntek hajnalban ittas vezetésen kapta a rendőrség Sepsiszentgyörgyön.A döntést Kelemen Hunor kormányfőhelyettes, az RMDSZ elnöke jelentette be a Facebook-oldalán, arról is tájékoztatva a közvéleményt, hogy Oltean lemondását elfogadta és továbbította a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Nem működik a fék” – jelentette be a vonat személyzete, majd 100 utasból 40 pánikrohamot kapott

Végül valahogy azért csak sikerült megállítani a szerelvényt. The post „Nem működik a fék” - jelentette be a vonat személyzete, majd 100 utasból 40 pánikrohamot kapott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Elévülhetetlenné válik Romániában a szexuális erőszak és a gyermekkereskedelem

Egyhangúlag elfogadta a bukaresti képviselőház csütörtökön a büntető törvénykönyv módosítását, amely az elévülhetetlen bűncselekmények közé sorolja a szexuális erőszakot, a kerítés bűncselekményét, az emberkereskedelmet, a gyermekkereskedelmet, a rabszolgatartást és a kényszervallatást, írja az MTI. A kihirdetésre váró jogszabály súlyosbította a gyermekpornográfia büntetését és hat hónaptól két évig terjedő börtönbüntetést vezet be azok ellen is, akik...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyarország elfogadja a román oltási igazolást

Az védettségi igazolványként lesz használható.   The post Magyarország elfogadja a román oltási igazolást first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megkezdik a 12 évesnél idősebb gyerekek oltását Romániában

Keleti szomszédunk az Unióban elsőként kezdte meg ennek a korosztálynak a beoltását. The post Megkezdik a 12 évesnél idősebb gyerekek oltását Romániában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Romániában hókotró kellett a hegyekbe – videó

Júniusban ritkán esik hó, főleg annyi, hogy lezárják az utat.  The post Romániában hókotró kellett a hegyekbe – videó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szerdától oltják a 12-15 éveseket Pfizerrel Romániában

Közben egyre kevesebben jelentkeznek oltásra, lassan elfogynak az oltáspártiak. The post Szerdától oltják a 12-15 éveseket Pfizerrel Romániában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Leszámolás lehetett az aradi merénylet

Előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés gyanújával nyomoznak.  The post Leszámolás lehetett az aradi merénylet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Románia túlad fölösleges AstraZeneca oltásain

Eladják, eladományozzák olyan országoknak, amelyek nem válogathatnak. The post Románia túlad fölösleges AstraZeneca oltásain first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Romániában már oltják a 12-15 éveseket is Covid ellen

Pedig Brüsszel még nem is engedélyezte. The post Romániában már oltják a 12-15 éveseket is Covid ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Románia évi egymillió eurót fizet, a semmiért

A gazdasági miniszternek most lett elege abból, hogy egy 22 éve megszűnt ukrajnai gyárat ennyiért őriznek. The post Románia évi egymillió eurót fizet, a semmiért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Heti egy nap ingyenes lesz a tömegközlekedés Kolozsváron

Így akarják meghonosítani a környezetbarát közlekedést. The post Heti egy nap ingyenes lesz a tömegközlekedés Kolozsváron first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem tud botrány nélkül ünnepelni Ludovic Orban

Szinte már hagyomány, ha a születésnapját ünneplik, megsértik a járványügyi szabályokat.  The post Nem tud botrány nélkül ünnepelni Ludovic Orban first appeared on 24.hu.
fel 0 le